30okt 2020
Intuïtief schilderen vanuit een thema

Vedic Art 4U
Baarn

Bij intuïtief schilderen kom je los van het denken, vind je rust in je hoofd. Je gaat spelen als een kind, van binnenuit je kleur en materiaal ontdekken en genieten. Je creatie komt vanuit je authentieke ik, je dromen, talenten en verlangens.

Bij intuïtief schilderen kom je los van het denken en vind je rust in je hoofd. Je gaat spelen als een kind, onbevangen van binnenuit je kleur en materiaal ontdekken en genieten. Je creatie komt van binnenuit waar je weer contact maakt met je  authentieke ik, je mogelijkheden, dromen, talenten en verlangens. Je geeft jezelf ruimte en laat ontvouwen wat er naar buiten wil komen.

We starten met een uitleg over een paar technieken waarmee je kan oefenen. In de middag ga je contact maken met je binnenwereld d.m.v. een meditatie om dan door middel van een thema vanuit je gevoel te gaan schilderen. Je kiest de kleuren die jou dan roepen en je hand volgt jouw innerlijke beweging en stilte... Er is geen goed of fout, er is een creatieve stroom die op jouw manier tot expressie komt. Een ware ontdekkingsreis in jezelf, met jezelf.
Intuïtief schilderen is een prachtige manier om je weer te verbinden met jezelf, met wie je bent en wat er in je leeft. En dat raken we zo makkelijk kwijt in ons hectische bestaan dat bol staat van moeten. Met intuïtief schilderen kies je voor een dagje Me-time.
 

​De workshop intuïtief schilderen is steeds van 11-16 uur.

De workshop kost € 60,- met eigen materialen en € 75,- inclusief materialen.
Kijk bij Agenda wanneer de workshop intuïtief schilderen plaatsvindt.

​Onderzoek wijst uit:

Kunst maken is ook ontspannend als je er niet goed in bent (lees verder bij Agenda op de website)

Informatie

30 okt 2020
11.00 - 16.00
60,00 of € 75,- inclusief materialen

Waar?

Baarn
Oud-Eemnesserweg 5 L
3741 MP Baarn

Contact

Intuïtief schilderen vanuit een thema