04mei 2021
Reis door de chakra’s, een schilderweg naar meer zelfbewustzijn, zelfontplooiing, stroming en balans.

Vedic Art 4U
Baarn

4 dagen elke dag twee chakras uitwerken, er al schilderend mee in verbinding staan en blokkades herkennen, erkennen en uitwerken. En een gratis healing of reading om nog meer bewust te worden wat er binnen in jou speelt en dit te helen.

Reis door de chakra’s, een schilderweg naar meer zelfbewustzijn, zelfontplooiing, stroming en balans.

Chakra’s zijn regelcentra voor de ontvangst, verwerking en doorgifte van levensenergie. De stapstenen tussen hemel en aarde. (Anodea Judith)

De zeven hoofdchakra’s corresponderen met zenuwknopen in het lichaam. Het zijn doorgangen tussen je innerlijke wereld/ ervaringen, en de uiterlijke wereld. Wanneer je chakra’s uitgelijnd en open zijn werken je denkgeest en lichaam harmonieus samen en voel je je in balans. In zeven middagen ga je een reis door jouw chakra’s maken.  Je gaat ervaren hoe het met dat chakra gesteld is en wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. Dat wat je ontmoet in je chakra kan je schilderen. Zo kom je er goed mee in contact en word je je meer bewust van dit chakra en van wat daar speelt en hoe het meer in balans komt.

Door te schilderen kan je direct verwerken wat je tegenkomt, zonder oordeel. Je hoeft er niet over te denken, geen oplossingen te verzinnen, maar direct op je doek je proces uit te werken.  Het is een vorm van intuïtief schilderen, vanuit je hart. Er is geen goed of fout. Je hoeft geen schilderervaring te hebben.

Je leert hoe je de chakra’s kunt gebruiken om meer in verbinding te staan met je Zelf, je essentie. Je zult ook in staat zijn om jezelf weer terug in balans te brengen als je eruit getrokken bent. helende reis.

Naast de 8 dagdelen krijg je een gratis chakra-healing of chakra-reading (naar keuze).

 

 

Informatie

04 mei 2021 t/m 07 mei 2021 | 4 dagen
10.00 - 16.00
350,00 Met gratis chakrahealing of reading
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 3 deelnemers.

Waar?

Elan
Oud-Eemnesserweg 5 L
3741MP Baarn

Contact

Reis door de chakra’s, een schilderweg naar meer zelfbewustzijn, zelfontplooiing, stroming en balans.