02okt 2021
Workshop 'Voorbij de dood'

De Noodzaak counseling - Anne Reijers
Amsterdam

Voorbij de dood – workshop over contact na het levenVeel mensen hebben bijzondere ervaringen rondom de dood. Precies op het tijdstip van overlijden staat de klok stil, net op het moment dat jij heel verdrietig bent landt een vlinder op je vinger, je krijg

Voorbij de dood – workshop over contact na het leven
 
Veel mensen hebben bijzondere ervaringen rondom de dood. Precies op het tijdstip van overlijden staat de klok stil, net op het moment dat jij heel verdrietig bent landt een vlinder op je vinger, je krijgt een boodschap door in een heel heldere droom of je voelt van grote afstand dat een naaste is overleden. Noem het spiritueel, noem het mystiek, maar eigenlijk gaat het hier om heel normale belevingen, waarvan we simpelweg vergeten of verleerd zijn hoe we er mee om moeten gaan.
 
In de workshop ‘Voorbij de dood’ gaan we op een praktische manier aan de slag om hier juist wél bij stil te staan. We gaan in op de theorie rondom het onderwerp, er is ruimte om ervaringen te delen en we oefenen met het maken en ervaren van contact en het plaatsen van bijzondere ervaringen rond de dood. Heb jij iets bijzonders meegemaakt rondom de dood en ben je op zoek naar handvaten om hiermee om te gaan? Of heb je deze ervaringen niet maar ben je wel nieuwsgierig naar het onderwerp? Meld je dan snel aan!
 
Wanneer: Zaterdag 2 oktober, 13.30 tot 17.30 uur
Waar: Centrum de Roos (Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam)
Kosten: 90 euro (incl. koffie en thee)
Begeleiding: Barbara Soesan en Anne Reijers (Kijk voor meer info op eennieuwemorgen en denoodzaak)
Aanmelden: annedenoodzaak

Informatie

02 okt 2021
13.30 - 17.30
90,00 Per persoon
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Centrum De Roos
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

Workshop 'Voorbij de dood'