31jul 2022
Stepping Up - Bijzondere zomerretraite in Frankrijk

Inspirational Communication Unlimited
Chateau de la Motte Henry, Arquenay, Pays de la Loire, France

Dit is een workshop waarin je jezelf leert ervaren en zijn, je leven en potentieel ten volle levend. Je leert dat wie je denkt te zijn ondergeschikt is aan Wat je in werkelijkheid bent door je maskers en angsten los te laten.

Stepping Up spreekt tot het deel in jou dat authentiek wil zijn, vanuit het hart wil spreken en jouw plek in de wereld wil innemen. Daartoe gaan we elkaar in deze periode ontmoeten voorbij onze angsten, onze maskers en al die ideeën en overtuigingen waarmee we onszelf en elkaar klein houden.

Jouw ‘speciale functie’

In deze week word je uitgenodigd om te gaan staan in de grotere liefdeskracht die sommige mensen God noemen, of Universele Bron of welke naam jij er maar aan geeft. Dan kun je ontvangen wat Een cursus in wonderen jouw ‘speciale functie’ noemt – wat jou werkelijk inspireert en authentiek maakt, de unieke reden dat jij hier op aarde bent.

Liefde roept ons op tot actie

We leven in boeiende tijden. De wereld heeft misschien wel meer dan ooit mensen nodig die staan voor waarheid, vrede en rechtvaardigheid. Liefde roept ons allemaal op tot actie. En de tijd is NU, om samen te komen met anderen, om je te laten zien en een verschil te maken. Klaar of niet, het is tijd om die roep te beantwoorden.

Misschien gaat het niet zozeer om Stepping UP maar vooral om Stepping IN. Want als jij de stap waagt om in je grootsheid te gaan staan, dan zal het ‘up‘ jou worden gegeven.

Informatie

31 jul 2022 t/m 13 aug 2022
18.00 - 12.00
2.450,0 Wanneer volledig betaald voor 30 juni, 2022: €1,950.EURO.

Waar?

Frankrijk
Krachtwijkerweg, 11
3828 PM Chateau de la Motte Henry, Arquenay, Pays de la Loire, France

Stepping Up - Bijzondere zomerretraite in Frankrijk