Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11sep 2023
Gratis spreekuur ivm de Dag van de Scheiding


Ede

Speciaal voor de Dag van de Scheiding organiseert Maatwerk bij Verlies een gratis telefonisch spreekuur om met elkaar te praten over rouw en verlies bij kinderen rondom de scheiding van hun ouders.

De 'Dag van de Scheiding' valt op iedere tweede vrijdag van september. Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Sinds 2010 wordt op of rondom deze datum de 'Dag van de Scheiding' georganiseerd. Speciaal voor deze dag organiseert Maatwerk bij Verlies op 11 september een gratis telefonisch spreekuur van 08:30 uur tot 09:30 uur om met elkaar te praten over rouw en verlies bij kinderen rondom de scheiding van hun ouders.

Ik nodig u van harte uit om deel te nemen aan dit spreekuur. Of u nu zelf te maken heeft gehad met verlies of iemand in uw omgeving een verlies heeft meegemaakt, ik bied graag een luisterend oor en ondersteuning waar mogelijk.

Tijdens het spreekuur zal ik als rouwdeskundige voor u klaar staan om vragen te beantwoorden en te praten over uw ervaringen en gevoelens. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij zullen zorgen voor een vertrouwelijk gesprek.

Als u wilt deelnemen aan het gratis telefonisch spreekuur op de Dag van de Scheiding, kunt u mij op de dag zelf bellen.

Informatie

11 sep 2023
08.30 - 09.30
0,00

Waar?

Telefonisch spreekuur

6711PT Ede

Gratis spreekuur ivm de Dag van de Scheiding