Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Open dag bij Mens & Intuïtie
ZA 09 maart | 13.00-16.30 uur | Amersfoort

0,00 | gratis entree, aanmelden is niet nodig.


Heb je wel eens getwijfeld aan je intuïtie? Overweeg je om een opleiding te volgen om je intuïtie beter te leren kennen? Bezoek onze open dag om te ervaren of Mens & Intuïtie de juiste plek voor je is!

Mens & Intuïtie is al sinds 1985 hèt instituut voor Intuitie, Healing, Reading en Lightworker. Opgericht door Linda Keen, bekend van haar boek "Intuïtieve Ontwikkeling", dat al voor de 15e keer in herdruk is. 

Mens & Intuïtie biedt inspiratie en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. In de opleiding van Mens & Intuïtie leer je je meer bewust te zijn van je innerlijke ingevingen - je intuïtie - en meer hierop te vertrouwen. Daardoor ben je beter in staat om vanuit persoonlijke kracht in het ‘hier en nu’  te leven en van daaruit vol vertrouwen te kiezen voor jouw levensweg in verbinding met de wereld om je heen. Tijdens onze open dag kun je kennismaken met onze docenten en onze werkmethoden; en een groepshealing & -meditatie meedoen. Bij onze gevorderde cursisten kun je een korte sessie ontvangen. 

In onze opleiding maak je kennis met: gronden, ademhalen, centreren en praten met je lichaam, gronden en incarneren, aura’s en chakra’s schoonmaken, onderscheiden van eigen en vreemde energie, psychische zelfverdediging, vergeving, groei en verandering, energie laten stromen; neutraliteit en humor, zelfbeelden transformeren, contact maken met je Innerlijke Leiding.

Kijk voor meer informatie op onze website. 

Informatie + Aanmelden » Mens en Intuïtie

www.mensenintuitie.nl

Mens & Intuïtie
Stovestraat 25
Amersfoort


033-4758403
info AT mensenintuitie DOT nl