Vallen en weer opstaan

Vallen en weer opstaan

Door: Sandra Barth

 

Een paar weken geleden kon ik niet meer lopen. Hernia. Lekker dan. Ik ben ondernemer, dus ik wilde zo snel mogelijk weer aan de slag. Niet dat ik stopte met werken hoor, liggend op de bank met de knieën opgetrokken heb je een prima steuntje voor je laptop en kun je met kussens onder je ellebogen toch ergonomisch werken ;) Maar goed, ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk weer vrolijk rondlopen ‘as usual’.

Tips onder handbereik
Gelukkig heb ik als coördinator van het netwerk Bewust Amersfoort allerlei tips onder handbereik. Naast de reguliere manuele therapie ben ik ook geholpen door de leden van Bewust Amersfoort. Dankzij een goede tip van Marianne Draaijer van Gezondheidspraktijk Vitalis voor supplementen en ondersteunende voetreflexmassages door Lisette Tiggelaven van Reflexologiepraktijk Lisette knapte ik heel snel op.

Pijnloos door het leven
Normaal gesproken vergaan mensen een paar (of zelfs zes) weken van de pijn, maar ik kon na twee weken weer pijnloos door het leven én aan het werk. Ik kon elke week weer een stukje verder lopen. Echt fijn. Ik heb ook braaf elke dag de oefeningen van de manueel therapeut gedaan, hoor.

De bergen in
Nu na zes weken, is er niets meer te merken van de hernia. Ik fitness en doe pilates. Ik moet nog wel even opbouwen, want ik wil heel graag weer zumba doen, wat ik tot voor kort altijd deed. Maar eerst ga ik heerlijk naar Frankrijk, waar ik nu ook echt in de bergen kan lopen dankzij Marianne en Lisette!

 

 

Bewust Amersfoort

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...