Nieuwsbrief Bewust Amersfoort september 2016

Op 2 oktober organiseren we het Inspiratie Festival in de prachtige groene locatie Het Groene Huis. Het is de perfecte plek voor dit festival: mooi in het midden van de stad in het Schothorsterpark. We hebben een heel mooi aanbod van workshops en kramen. Maar liefst 45 ondernemers presenteren zich bij dit Festival!

We hebben er ontzettend zin in om met jou deze dag te genieten van heerlijk biologisch eten, klanksessies, muziek, massage, eigenlijk teveel om op te noemen. We hopen dat jij er ook bij bent!

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Inspiratie Festival

Het Inspiratie Festival 033 op 2 oktober 2016 is voor iedereen die interesse heeft voor bewust leven op het gebied van duurzaamheid, welzijn, gezondheid en/of persoonlijke groei.


Afvalvrij: ‘zero waste’

Samen met Jessie van het bekende blog EmmaJohn.nl gaan we ernaar streven om het gehele festival afvalvrij te houden. Dat betekent dat we geen plastic flesjes verkopen, geen wegwerpartikelen gebruiken en dat wat er wel overblijft op de composthoop kan of hergebruikt. Niet alleen het festival wordt zero waste, we maken zelfs de decoraties van hergebruikte materialen.

Workshops en kramen

Op onze website kun je zien welke ondernemers een kraam bemensen en welke workshops er zijn. Het is een mooi gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Wil je verzekerd zijn van een heerlijke biologische lunch, dan kun je die gelijk bijbestellen. Als je je van te voren aanmeldt, weet je zeker dat je bij de ingang niet hoeft te wachten en gelijk door kunt lopen.

Op de hoogte blijven?

Geef aan op Facebook dat je geïnteresseerd bent of dat je komt, dan ben je altijd gelijk op de hoogte van het laatste nieuws!

Ledenbijeenkomst 8 september 2016

Maandelijks is er een netwerkbijeenkomst voor leden, bewuste ondernemers die zich inzetten voor duurzaam, bewust en gezond leven. Heb je interesse om lid te worden? Dan ben je van harte welkom om een keer kennis te komen maken. Deze bijeenkomst vindt plaats in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort.

Agenda September