coaching; healing&reading | Amersfoort

Coaching en zelfrealisatie

Heb je behoefte aan ondersteuning bij omgaan met stress, burn-out, verlies? Heb je de wens om makkelijker te kunnen relativeren, meer voor jezelf te durven gaan, beter om te kunnen gaan met emoties? Of heb je een terugkerend thema of vraag, dan kun je contact met mij opnemen voor een of meerdere individuele sessie(s).

Mijn coaching is gericht op inzicht en bewustwording.
Samen kijken we naar jouw mentale, fysieke en intuïtieve processen. Om patronen te herkennen die veelal gestuurd worden door jouw gedachten en overtuigingen. En mogelijke veroordeling van jezelf.

Je leert milder kijken, oordelen meer loslaten, jezelf vrijer te voelen en authentiek te zijn.

Nieuwe keuzes te maken voor wat voor jou essentieel is.

Mijn coachingsessies worden gekenmerkt door gesprek in combinatie met reading en healing. Reading geeft kernachtig inzicht in patronen, dieperliggende thema's en oplossingen. Ik ga er vanuit dat alle antwoorden in onszelf te vinden zijn. Tijdens een sessie kan ik ook een healing inzetten als duidelijk wordt dat er een disbalans is in jouw energie. Het brengt je weer in evenwicht.

Over Jantien van Middelkoop | Amersfoort

Mijn achtergrond

Gedreven door mijn wens door te dringen tot de kern van wat mensen beweegt, werkte ik 15 jaar met hart en ziel in de jeugdhulpverlening. Dit heeft mij de nodige ervaring en vaardigheden gebracht om anderen te begeleiden.
De behoefte om meer mijn hart en intuïtie te volgen maakte dat ik de 4-jarige opleiding bij Mens en Intuïtie heb gevolgd. Het grootste kado dat deze opleiding mij heeft gegeven is de mildheid waarmee ik naar mezelf, anderen en het leven ben gaan kijken.Mijn grote gevoeligheid voor wat niet zichtbaar of tastbaar is: gevoelens, emoties, sfeer en een Groter Weten, heb ik steeds opnieuw kunnen voeden en inspireren door een blijvende stroom van cursussen en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En niet te vergeten, het volledig aanwezig zijn bij alles wat het leven mij schenkt!

 

Persoonlijk

Door de stilte die ik in meerdere periodes in mijn leven ontmoette kreeg ik de kans contact te maken met wat er in mij leefde.

Ik leerde dichter bij mijzelf, mijn behoeftes en innerlijke ervaringen te komen.
In mijn dagelijks leven betekent dit, dat ik meer rust ervaar, niet geleefd word door mijn agenda maar doe wat goed voor mij is, tijd maak voor wat ik fijn of belangrijk vind, werk creëer dat bij mij past en kan genieten van kleine dingen.
Maar zeker ook dat ik besef, dat ik onderdeel ben van een groter geheel. Meer ben dan mijn verhaal of gevoelens. Ik voel me dankbaar voor het leven.Ik heb geleerd dat ik kan vertrouwen op het leven.
Het leven schenkt mij precies wat ik op dat moment nodig heb! Het is mijn wens om deze lessen en inzichten met jou te delen.

Hartegroet Jantien


Foto 3 Jantien van Middelkoop Klik om te vergroten

In-Zicht, praktijk voor meditatie en zelfrealisatie
Jantien van Middelkoop


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort