Healing voor dier en eigenaar | Driebergen

Ik ben in 1991 afgestudeerd als Dierenarts aan de universiteit Utrecht. Daarna ben ik tevens hondeninstructeur en gedragstherapeut voor honden geworden. Ik heb 8 jaar een eigen hondenschool en dierenpension gehad. In de jaren erna ben ik opgeleid tot acupuncturist en healer bij mensen. Het is mijn passie om mens en dier te helpen met gezondheid en welzijn!

Als Energetisch Dierenarts en Healer zie ik de beste resultaten als ik jouw huisdier samen met jou  een Healing geef.
Bij gedragsproblemen, emotionele problemen of simpelweg ter verbetering van de band met je dier!

Ik kom bij je thuis omdat jouw dier het meest op zijn gemak is en ik het beste beeld van de situatie kan krijgen.

Prijs: €85 per uur (de reistijd wordt ook meegerekend) en €0,25/km vanaf Maarn.

Bel mij gerust voor meer informatie.

Over Drs. Christa Nagtegaal | Driebergen

In 1995 heb ik een switch gemaakt van dierenarts naar Healer/acupuncturist/holistisch therapeut voor mensen. Ik heb dus inmiddels 20 jaar ervaring in heling van mens en dier. Het is mijn grootste passie! Mensen en dieren te helpen om meer zichzelf te zijn. En daarmee gelukkiger en gezonder!

Naast individuele behandelingen in mijn praktijk in Maarn en online, werk ik ook met groepen. Bijvoorbeeld iedere laatste zondag van de maand om 13.30 uur geef ik een Healing bijeenkomst in mijn praktijk voor maximaal 7 personen. Ik geef tevens een cursus meditatietechnieken van 4 x 1,5 uur les. Ik geef Zijn-shops (moeiteloze workshops) met thema's als Bewustzijn en emoties, Activatie van het Lichtlichaam, Activatie van de pijnappelklier, Stap in je Meesterschap.

In 2001 heb ik de Stichting Liefde en Vreugde opgericht. Onder deze Stichting organiseer ik evenementen zoals de Vredesavond op 4 mei in Maarn. Tevens heb ik ruim een jaar in Peru gewoond om daar kinderen en volwassenen te helpen.

Je bent van harte welkom om mij te bellen voor een kennismakingsgesprek.

Be the Light that you are!

Christa Nagtegaal


Professionals in de categorie Dieren

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort