Spirituele Healing | Driebergen

Hallo mooi mens!

Wist je dat.... iedereen GGJ wil zijn?

 G = Gezond, G = Gelukkig, J = Jezelf. Mijn grootste passie is om jou daarbij te helpen!

In de afgelopen 20 jaar heb ik een unieke Transformatietherapie ontwikkeld met diverse technieken die het beste hebben gewerkt bij honderden cliënten. 

Tijdens een behandeling combineer ik technieken uit de healing, Reiki, acupunctuur, ooracupunctuur, Lichtmeditatie, ademhaling, pulsing, klankhealing en transformerende visualisaties. Ik stem mij intuïtief af op jouw unieke behoeften en word vervolgens geleid om het juiste te doen en zeggen. Hierdoor kun je liggend op de behandelbank tot een steeds diepere ontspanning komen, waardoor genezende energieën hun werk kunnen doen in al jouw lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). 

Je zult meestal al tijdens en na een behandeling verschil en vooruitgang merken. Zowel in pijn- en klachtenvermindering, als in het kunnen loslaten (= transformeren) van trauma's, zorgen en zware energieën. Ik nodig je uit op mijn website te kijken onder het kopje 'reviews'.

Je kunt mij bellen voor een gratis en vrijblijjvend 10 minuten gesprek!

Je bent het waard om (weer) GGJ te zijn!

Over Drs. Christa Nagtegaal | Driebergen

In 1995 heb ik een switch gemaakt van dierenarts naar Healer/acupuncturist/holistisch therapeut voor mensen. Ik heb dus inmiddels 20 jaar ervaring in heling van mens en dier. Het is mijn grootste passie! Mensen en dieren te helpen om meer zichzelf te zijn. En daarmee gelukkiger en gezonder!

Naast individuele behandelingen in mijn praktijk in Maarn en online, werk ik ook met groepen. Bijvoorbeeld iedere laatste zondag van de maand om 13.30 uur geef ik een Healing bijeenkomst in mijn praktijk voor maximaal 7 personen. Ik geef tevens een cursus meditatietechnieken van 4 x 1,5 uur les. Ik geef Zijn-shops (moeiteloze workshops) met thema's als Bewustzijn en emoties, Activatie van het Lichtlichaam, Activatie van de pijnappelklier, Stap in je Meesterschap.

In 2001 heb ik de Stichting Liefde en Vreugde opgericht. Onder deze Stichting organiseer ik evenementen zoals de Vredesavond op 4 mei in Maarn. Tevens heb ik ruim een jaar in Peru gewoond om daar kinderen en volwassenen te helpen.

Je bent van harte welkom om mij te bellen voor een kennismakingsgesprek.

Be the Light that you are!

Christa Nagtegaal


Professionals in de categorie Healing en reading

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort