Met Jamila in ontwikkeling middels coaching en training | Amersfoort

Vanuit ‘Met Jamila’ begeleid ik mensen bij het maken van verbinding met zichzelf en met hun omgeving of systeem. Verbinden van het denken, het voelen en de handelen staat hierbij centraal.

Tijdens de coaching of training zul je ervaren dat deze drie factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mijn trainingen en coachingstrajecten raken het fysieke, mentale, emotionele en spirituele leven aan. In de individuele trajecten "EIK" ik mensen. Dat wil zeggen dat we alle lagen afpellen en op zoek gaan naar de essentie en het zielsverlangen. Als we daar zijn dan bouwen we dat op zodat het sterk genoeg is om het leven dat verlangd wordt geleefd kan worden.

Over Jamila el Mansouri | Amersfoort

Mijn beroepsleven is in de (justitiele) jeugdhulpverlening begonnen. Daarna de overstap gemaakt als manager in de gezondheidszorg en het welzijnswerk.

Vanuit jarenlange ervaring in het coachend leiding geven (als sociotherapeut en manager) aan teams en individuen binnen de zorg en hulpverlening, heb ik in 2012 besloten om als zelfstandige mijn eigen visie op coachen, trainen, mensen in hun kracht helpen komen. Daartoe gebruik ik nu al jaren het Enneagram als basis. Maar daarnaast gebruik ik diverse theorieën en tools om op een verbindende manier te begeleiden/ ondersteunen van mensen in hun ontwikkelproces.

Voor mij is inspireren en geïnspireerd worden een essentiële levensbehoefte. Dit drijft mij voort in alles wat ik onderneem in mijn leven. De vraag “Waarom doen mensen zoals zij doen?” is voor mij leidend in het opleiden, trainen en coachen.

Mijn kracht ligt in het trainen en coachen van individuen en gezinnen/groepen/teams. De (groeps)trainingen ontwikkel ik zelf.
Het hoger doel achter elke sessie en elke training is het activeren van het bewustzijn en daarmee gedragspatronen en overtuigingen die ons niet dienen, doorbreken. Op die manier ontstaat groei en ontwikkeling en stroomt de energie.

  • Ben jij uit je kracht?
  • Ervaar jij onbalans?
  • Maak jij moeilijk verbinding met jezelf en/of met anderen?
  • Ervaar jij blokkades op emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel niveau?
  • Is jouw team toe aan inspiratie of een energieboost?
  • Zit het team vast in oude patronen en gedragingen?
  • Ziet het team niet waar het goed in is en waar het zich verder in kan ontwikkelen?
  • Wil jij met jou team komen tot een gezamenlijke visie en gedeelde kernwaarden?

Of het nu in je privé-leven of op het werk moeizaam gaat, door de coaching en trainingen kom je weer tot verbinding en zelfontwikkeling. Zowel gedurende, als na het traject, zal jij merken dat jij én jouw omgeving in beweging komen.
Je bent van harte uitgenodigd om met mij contact op te nemen voor meer informatie en mogelijkheden (op maat)
.

Met Jamila
Jamila el Mansouri

Bewust Amersfoort

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort