In verbinding met jezelf | Amersfoort

Heb jij het gevoel dat je grip verliest op alles? Dat je niet meer weet waar te beginnen?  Is het een chaos in je hoofd?
Allerlei gedachten die jou in hetzelfde cirkeltje houden en emoties die te pas en onpas naar boven komen.
Hoe los je het op. Blijf je in je eentje ronddobberen of schakel je hulp in?

Je voelt aan alles dat je moet stoppen. Dat het anders moet maar hoe?Die stem die je hoort en die aan je blijft vertellen dat je moet stoppen is je ziel. En jouw ziel weet als geen ander wat jij nodig hebt.
Laat mij jou helpen om je in verbinding te brengen met je ziel.
 

Ik kan het voor jou doen maar nog liever leer ik jou hoe je dit zelf kan doen.

Je hebt dan altijd een raadgever waar je op kan vertrouwen.

Hoe? Bekijk mijn website voor alle informatie en mogelijkheden.

Bel of mail me gerust om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Je kan ook meteen een gratis kennismakings sessie boeken. In 20 minuten kunnen we kijken wat er is en wat ik voor jou kan betekenen.

Lieve groet,

Joan Verspaget

 

Over Joan Verspaget | Amersfoort

In 2004 kwam ik overspannen thuis te zitten. Jarenlang had ik mezelf weggecijferd en met man en macht geprobeerd om geaccepteerd te worden. In die tijd stond ik verder van mezelf af dan ooit tevoren. Ik keek vooral naar de buitenwereld en gedroeg mij zoals ik dacht dat men dat wilde.
Ik had mezelf nog nooit afgevraagd of ik wel op de juiste plek was. Ik paste mij gewoon aan, met alle gevolgen vandien.

Hoe moeilijk het toen ook was, het was het beste wat mij kon overkomen. Ik ben hard gaan werken aan mezelf. Vele overtuigingen en oude boodschappen heb ik opgeruimd. Beperkende gedachten en het mezelf niet waard vinden is oprecht verleden tijd. Ik ben alles waard en nog veel meer! Maar ik niet alleen, jij ook!

Ik heb daar jaren over gedaan om te komen waar ik nu ben. Dat hoef jij niet te doen. Want al mijn ervaring, aangevuld met opleiding tot systemisch coach, luisterkind werker en life coach geven mij genoeg tools om jou in een versnelling dit proces te laten doorlopen.

Dus wil jij ook weer in verbinding zijn met jezelf, leren vertrouwen op je intuitie en zelfs bevriend worden met je innerlijke criticus?

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Lieve groet,

Joan Verspaget


Foto 1 Joan Verspaget Foto 1 Joan Verspaget Klik om te vergroten

Joan Verspaget Soul coaching
Joan Verspaget


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort