Privacy policy

Privacy Statement

Bewust Netwerk, gevestigd aan Heggerank 67 te Lochem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Heggerank 67
7242 MG Lochem
0573-849007
info AT bewustamersfoort DOT nl
www.bewustnetwerk.nl

Erwin Bot is de Functionaris Gegevensbescherming van Bewust Netwerk.
Hij/zij is te bereiken via info AT bewustamersfoort DOT nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bewust Netwerk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken van nieuwsbrief abonnees:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken van leden/klanten:

  • Bedrijfs-, Voor- en achternaam
  • KvK nummer
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bewust Netwerk verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van haar leden/klanten door middel van het opslaan en tonen van door de leden zelf geuploade afbeeldingen:
- ras
- Biometrische gegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bewust Netwerk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling 
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om diensten te leveren, waaronder promotie van je onderneming en activiteiten
  • Bewust Netwerk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Geautomatiseerde besluitvorming

Bewust Netwerk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bewust Netwerk) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bewust Netwerk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees:

  • Personalia, Email, IP adres
    Tot maximaal 1 maand na uitschrijving van de nieuwsbrief vanwege de aanwezigheid in backups en statistieken.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens van leden/klanten:

  • Personalia, Adres, Telefoonnummer, Email, KvK nr, IP-adres en Bankrekeningnummer
    Tot maximaal 7 jaar ten behoeve van administratie en belasting wetgeving.
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, Internetbrowser en apparaat type, Afbeeldingen
    Tot maximaal 1 maand na opheffen van je account vanwege de aanwezigheid in backups en statistieken.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bewust Netwerk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Netwerk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bewust Netwerk gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bewust Netwerk gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

  • Cookie: Google Analytics
    Bewust Netwerk maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ('Google'). Google Analytics maakt gebruik van 'cookies'. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
    Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
    Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
    Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
    Bewaartermijn: 2 jaar
  • Cookies: Social Media: Twitter, Facebook, LinkedIN
    Naam:
    Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
    Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar: info AT bewustamersfoort DOT nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Bewust Netwerk zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Bewust Netwerk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bewust Netwerk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met:
de coördinator via info AT bewustamersfoort DOT nl
of bij spoed met de webmaster erwin AT bewustnetwerk DOT nl

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Deze week in Amersfoort

Onze Professionals

Leonoor Borstlap

Relatietherapie
Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap
Amersfoort

Esther  Verest

Persoonlijke verzorging
Schoonheid komt van binnenuit, de huid weerspiegelt deze schoonheid -Elisabeth Sigmund-

Just Beautiful
Esther Verest
Leusden

Lucie Schuijt

Wellness
Meer dan groen - Beauty & Lifestyle. Ontspannen behandelingen met natuurlijke producten

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle
Lucie Schuijt
Amersfoort

Lichaamswerk
Awareness Through the Body

Awareness Matters
Karin van der Plas
Soest

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks
Corrie Derks
Woudenberg

Coaching - Kledingcoach
Imago Styling

Smartstyling
Susanne Hauptmeijer
Amersfoort

Natuurgeneeskunde
Voedingsdeskundige/ darmtherapeut

Natuur Geneest
Conja Hopman
Amersfoort

Orthomoleculaire therapie
Laboratoriumonderzoek voor inzicht in je darmen - eten voor je darmen

LijfWijs
Noortje Berger
Amersfoort

Coaching - Loopbaancoaching
Ontdek jouw droombaan

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Winkels
Markthal voor regionaal voedsel

Het Lokaal bv
Cor Holtackers
Amersfoort

Healing en reading
Mens en Intuïtie

Mens en Intuïtie
Amersfoort

Osteopathie
Vermoeidheid aanpakken en vitaler leven

Artsenpraktijk van der Woude
John van der Woude
Amersfoort

Massage
Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker
Leusden

Stressmanagement
Effectieve aanpak van stress en stressgerelateerde klachten

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited

Inspirational Communication Unlimited
Paul Goudsmit
Hoogland

Voetreflexologie
Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman
Bas Bouwman
Amersfoort

Massage
Holistische Massage

Umoya Health, voor meer lichaamsbewustzijn en balans tussen LIchaam - Geest - Gevoel
Frank van den Essenburg
Amersfoort

Organisatieontwikkeling en advies
Teams beter laten samenwerken; door de persoonlijke ontwikkeling geeft dit meer succes en voldoening

MaakBaan
Diane Koster
Hoogland

Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijk Leiderschap

Motiverende Gespreksvoering
Wilma van den Brink
Amersfoort

Meditatie
Meditatie; voor meer rust en tijd voor JeZelf

In-Zicht, praktijk voor meditatie en zelfrealisatie
Jantien van Middelkoop
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap
Amersfoort

Yoga
Kundalini yoga & meditatie - Aerial yoga - Massage - versch. workshops

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort
Gurbatschan Narang
Amersfoort

Meditatie
Ishayas Ascension

Ascension Amersfoort
Niels Sravasa Diemeer
Amersfoort

Psychosociale therapie
Therapie

JeDans
Carin Rijpkema
Amersfoort

Sociaal ondernemen
Cycloon Post & Fietskoeriers

Cycloon Post Amersfoort
Martijn de Maar
Amersfoort

Energie- en klimaatbeheer
Strategisch omgaan met de enerrgiehuishouding van je bedrijf

OverDuurzaam
Johan Visser
Nijkerk

Coaching - Kindercoaching

Em Power Me! Creatieve Coaching en Theater
Emmelie van Dongen
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis
Leusden

Coaching - Diverse Coaching
Coaching op Maandag

Dita van Beek
Amersfoort

Therapie (diverse)
U4med - Primaire reflex therapie & psychosociale hulpverlening

U4med, primaire reflex therapie & psychosociale hulpverlening
Els Postma
Leusden

Reizen & Vakanties
Pelgrimages & inspiratie wandelreizen

Ben...Onderweg
Ben Noorloos
Ermelo

Coaching - Lifecoaching
Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Vader Visie
Patrick Timmermans
Soest

Homeopathie
Homeopathie voor mens en dier

Silvana's Beauty & Fitness Center
Martine du Floo
Leusden

Coaching - Diverse Coaching
coaching; healing&reading

In-Zicht, praktijk voor meditatie en zelfrealisatie
Jantien van Middelkoop
Amersfoort

Opleiding en Training
Taal die Werkt

Van Kempen Training, coaching en opleidingen
Peter van Kempen
Vinkenbuurt

Coaching - Diverse Coaching
Krijg grip op je stress met Stress Counseling en Wingwave

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst
Amersfoort

Voedingsadvies & Coaching
Foodmapping

Dosha Ayurvedische praktijk Amersfoort
Henrica van den Berg
Amersfoort

Eten & Drinken
Eten voor je darmen

LijfWijs
Noortje Berger
Amersfoort

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Neng Qigong - Balans van body & mind

Puur Vitabalans
Jolanda Bast
Leusden

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij het gebroken en het nieuwe samengestelde gezin

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Lichaamswerk
Lachworkshops en lachcoaching

Groen Licht, centrum voor zin en zelfvertrouwen | Lachcoach Amersfoort
Martine Beernink
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Irpa Praktijk voor Hypnotherapie en LifeCoaching

Irpa
Annie Bakker
Amersfoort

Lichaamsgerichte Therapie
Bewustwording van je gehele lichaam (gedachten, gevoel en lichaamssensaties)

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Met Jamila in ontwikkeling middels coaching en training

Met Jamila
Jamila el Mansouri
Amersfoort

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie
Re integratiespecialist

Coaching Susan Spiekerman
Susan Spiekerman
Amersfoort

Zelfrealisatie
Cursus in Wonderen

Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Debby Kamp
Amersfoort

Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen

Praktijk In Balans
Lucienne de Zeeuw
Amersfoort

Relatietherapie
Relatiecoaching

Dita van Beek
Amersfoort

Relatietherapie
Verbinding in de intiem seksuele relatie

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Voetreflexologie
Voetreflex-plus massage

Amaragd, Praktijk voor voetreflexologie-plus
Judith Ros
Soest

Weblog

Advertenties

VERBINDENDE COMMUNICATIE - Communiceren op een manier waarbij je recht doet aan de gevoelens en behoeften van alle betrokkenen en dus oog hebt voor wat jijzelf en de ander(en) nodig hebben?Coachen iets voor jou? Wordt nu een geaccrediteerde transpersoonlijke coach!

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort