Bazanta - Massage & Coaching obv Haptonomie | Amersfoort

Na een massage bij Bazanta loop je als een ander persoon de deur uit dan wanneer je binnen kwam.

Het brengt ontspanning, bevordert herstel en je zit lekkerder in je vel.

Een massage kan gericht zijn op ontspanning waarbij je al je zorgen van je af laat glijden. Of steviger, met de focus op herstel. Ook kunnen we samen op onderzoek en ontdekken wat je lichaam te vertellen heeft. Waar de pijntjes vandaan komen en hoe je zelf voor meer balans kunt zorgen.

Bij Bazanta is iedereen welkom. Ook als je zwanger bent of moeite hebt om op je buik te liggen. Daarnaast hebt ik veel expertise op het gebied van sport, dankzij 17 jaar ervaring binnen de wereld van (top)sport als zwemster en coach.

Voor stoelmassages kom ik bij je langs. Het is ideaal om je medewerkers, klanten of bezoekers een extra steuntje in de rug te geven.

WIl je meer weten, kijk dan op mijn website of neem contact op.

 

Over Manon-Sophie Houtman | Amersfoort

Hoi! Mijn naam is Manon-Sophie Houtman.

In een aantal woorden zou je me kunnen beschrijven als bewegelijk, verbindend, enthousiast, analytisch en emapthisch. Graag laat ik me inspireren door mijn omgeving; in het bijzonder de natuur en ontmoetingen met andere mensen.

Mijn missie is om mensen een veilige plek te bieden, waar dromen en ambities werkelijkheid kunnen worden. Een verschil te maken voor degenen die vastlopen.

Zelf groeide ik op binnen de wereld van topsport. Streefde in alles het hoogst haalbare na, liefst zo perfect mogelijk. Als geen ander weet ik hoe het is om hard te werken. Door te gaan, zonder echt gelukkig te zijn. Te overleven in plaats van leven. Maar ik weet ook dat dit anders kan. De weg naar meer plezier, geluk, richting en voldoening. Iets wat ik iedereen gun en waarbij ik je kan helpen (op basis van massage, coaching en haptonomie).

Bewust Amersfoort
Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort