Re integratiespecialist | Amersfoort

CSS staat voor Coaching Susan Spiekerman (1964), ik ben als Loopbaancoach en Re-integratiespecialist opgeleid en afgestudeerd en reeds vele jaren werkzaam binnen HRM. Bij de start van mijn werkzame leven ben ik al op zoek geweest naar ondersteuning op het gebied van (werk)ontwikkeling en persoonlijke groei.

In het bijzonder mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen met hun re-integratie is heel waardevol, voor beide partijen. Uiteindelijk hebben we allemaal het recht om op een plezierige, duurzame wijze ingezet te worden in de maatschappij. 

Mijn werkwijze is oplossingsgericht. De focus ligt op de toekomst en op het inzicht krijgen in hoeverre iemand in staat is veranderingen te realiseren. Oplossingen zijn vaak al aanwezig, deze moeten echter worden ontdekt en toepasbaar worden gemaakt.

Over Susan Spiekerman | Amersfoort

Richt zich op de levenslange ontwikkeling van de mens

CSS coacht mensen in hun ontwikkelproces. Met als doel: persoonlijke groei en vertrouwen. Dat doen we door het stellen van doelen, maar ook door het wegnemen van weerstand en het bewust maken van eigen verantwoordelijkheid. We gaan uit van de kracht van de mens. We richten ons op wat wèl mogelijk is. Dit betekent in de praktijk: maatwerk! Wat zoekt u? Wat wilt u bereiken? Coaching Susan Spiekerman (CSS) wijst de weg en ondersteunt. Wij coachen alle leeftijdsgroepen, zowel individueel als via de werkgever, bij verlies van baan of verandering van koers, dan wel re-integratie. Een speciaal programma is opgezet voor 50-plussers. Ons uitgangspunt is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om verborgen talenten te ontdekken, richting te bepalen en uitdagingen te creëren. Onze diensten richten zich zowel op werknemer als op werkgever, zoals:

Loopbaancoaching

Re-integratie

Outplacement

HRM


Foto 1 Susan Spiekerman Foto 2 Susan Spiekerman Klik om te vergroten

Coaching Susan Spiekerman
Susan Spiekerman


Professionals in de categorie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!