Wie zijn we

Netwerk van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Amersfoort is een netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven, er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Amersfoort, die je verder kan helpen.

Coördinator

Ik ben Erwin Bot en heb enkele jaren terug het stokje als interim-coördinator van Bewust Amersfoort op me genomen. 

Ik geloof, dat als we Bewust Netwerk kunnen zien als een netwerk van unieke ondernemers met ieder hun eigen talent en skills we in verbinding en vanuit samenwerking een grote impact kunnen hebben op anderen door hen te informeren en inspireren.

Authenticiteit is mijn kernwaarde waar ik voor sta. Authenticiteit maakt dat mensen vertrouwen krijgen in zichzelf en in elkaar en zich open durven stellen voor contact vanuit meer bewustzijn.

Ik geloof, dat als wij ons authentieke zelf beter leren kennen en inzetten, we bewuster, gezonder, duurzamer leven, we een vreugdevolle en vervullende impact hebben op onszelf, onze relaties, onze resources...onze wereld.

Mijn rol in de organisatie is initiator / coördinator / inspirator / webdeveloper / ontwerper van Bewust Netwerk.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Onderdeel van Bewust Netwerk