Privacy statement

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Amersfoort wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Amersfoort werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Amersfoort (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Amersfoort / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Amersfoort?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Amersfoort verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Amersfoort verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Amersfoort. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Amersfoort, kan Bewust Amersfoort aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Amersfoort verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Amersfoort gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Amersfoort slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Amersfoort maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Amersfoort verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Amersfoort blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Amersfoort het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Amersfoort onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Amersfoort gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Amersfoort vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Amersfoort. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Amersfoort niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Amersfoort heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Amersfoort en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Amersfoort is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Amersfoort behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Amersfoort, gevestigd in Amersfoort en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Amersfoort

Onze Professionals

Karin van der Plas

Mindfulness & Compassie
Mindfulness Soest: groep en individueel

Awareness Matters
Karin van der Plas
Soest

Marcel Voorburg

Medium
Marcel Voorburg Praktijk voor Mediumschap

Marcel Voorburg
Eemnes

Jamila el Mansouri

Kindertherapie
Enneagram KinderCoach

Met Jamila
Jamila el Mansouri
Amersfoort

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw

Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw
Ukediene Schulp
Amersfoort

Lichaamswerk
Beter Slapen, SounderSleep

Fysiotherapie-Enzo
Karin van Teeffelen - Lagerweij
Ermelo

Yoga
Yogafilosofie

Yogafilosofie & Zelftransformatie
José van der Loop
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur!

Samenspel-Natuurlijk!
Magda Bannink
Amersfoort

Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen

Praktijk In Balans
Lucienne de Zeeuw
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Vader Visie
Patrick Timmermans
Soest

Therapie (diverse)
Innerlijk Kind werk

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martijn van Waveren
Sajid Martijn van Waveren
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited

Inspirational Communication Unlimited
Paul Goudsmit
Hoogland

Stressmanagement
Minder stress en meer energie door stress coaching

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Meditatie
Je hart uitzingen, je ziel voeden. Expressie, bezinning, inspiratie

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Mariejan van Oort
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijk Leiderschap

Motiverende Gespreksvoering
Wilma van den Brink
Amersfoort

Healing en reading
Christa Light Healing

Christa Nagtegaal, Intuïtief Healer, Holistisch Therapeut, Acupuncturist
Christa Nagtegaal
Doorn

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie
Re integratiespecialist

Coaching Susan Spiekerman
Susan Spiekerman
Amersfoort

Reizen & Vakanties
Pelgrimages & inspiratie wandelreizen

Ben...Onderweg
Ben Noorloos
Ermelo

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Chi Neng Qigong - Balans van body & mind

Puur Vitabalans
Jolanda Bast
Leusden

Lichaamswerk
EI-therapeut, Energetic Integration

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, groepstrainingen en opstellingen
Gemma van der Heijden
Amersfoort

Creativiteit
Vedic Art

Vedic Art 4U
Liesbeth Overdijk
Baarn

Feng Shui
Van Leeuwen Feng Shui | Verander je leven, begin bij je huis!

Van Leeuwen Feng Shui
Wieke van Leeuwen
Leusden

Zelfrealisatie
Wonderwerker

Wonderwerker
Ronald van Gigch
Amersfoort

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks
Corrie Derks
Woudenberg

Relatietherapie
Relatietherapie Amersfoort Utrecht Gooi

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Sjamanisme
Sjamanistisch consult

Zicht op Zin
Ellen Grootoonk
Amersfoort

Mindfulness & Compassie
Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven door mindfulness

Mindful Life
Francien Post
Amersfoort

Psychosociale therapie
Kunstzinnige therapie en coaching

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Mariejan van Oort
Amersfoort

Meditatie
Ishayas Ascension

Ascension Amersfoort
Niels Sravasa Diemeer
Amersfoort

Centra voor Bewustwording
Krijg een ontspannen relatie met eten en start met plezierig afvallen zonder dieet

Gezonde Relatie met Eten
Klaziena Waerts
Bilthoven

Healing en reading
Mens en Intuïtie

Mens en Intuïtie
Amersfoort

Massage
Massage voor ontspanning en transformatie

Bodymindawareness
Sanna Holdert
Harderwijk + Amersfoort

Voedingsadvies & Coaching
Hormoonbalans voor Vrouwen Trainer Hormoonfactor/ Personal Trainer/ Gewichtsconsulente

VitaalVrouw
Maura van den Bedem
Leusden

Coaching - Loopbaancoaching
Ontdek jouw droombaan

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Healing en reading
Marcel Voorburg Praktijk voor Mediumschap

Marcel Voorburg
Eemnes

Healing en reading
Shiatsu massage en healing

Shiatsu Praktijk De Klaproos
Lonneke Krommenhoek
Leusden

Opleiding en Training
Psychosynthese Academie

Psychosynthese Academie
Martine Ducheine
Amersfoort

Massage
Holistische Massage

Umoya Health, voor meer lichaamsbewustzijn en balans tussen LIchaam - Geest - Gevoel
Frank van den Essenburg
Amersfoort

Psychosociale therapie
Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap
Amersfoort

Coaching - Loopbaancoaching
Werken vanuit passie

Centrum Heartwork
Caroline van Lankveld
Zeist

Coaching - Relatiecoaching
Relatiecoaching - Leersum

Via Vitae
Marita Hofman
Leersum

Psychosociale therapie
lichaamsgericht en ervaringsgerichte therapie

JeDans
Carin Rijpkema
Amersfoort

Lichaamswerk
Jozé Voskuilen - Amersfoort

Lijf-Spraak
Jozé Voskuilen
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Coaching op Maandag

Dita van Beek
Amersfoort

Coaching - Bedrijfscoaching
Businesscoaching

Commundo
Yolande van Wijk
Amersfoort

Massage
Aanraken met aandacht

Massagebeleving
Wilco Bommeljé
Amersfoort

Massage
Aanraken met aandacht - tantramassage

Tantrabeleving
Wilco Bommeljé
Amersfoort

Massage
Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker
Leusden

Natuurgeneeskunde
Voedingsdeskundige/ darmtherapeut

Natuur Geneest
Conja Hopman
Amersfoort

Hypnotherapie
Hypnotherapie, EMDR, relatietherapie en integratieve psychotherapie voor Amersfoort, Gooi

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Cadeaus en Gadgets
Specialist in solar gadgets, eco gadgets en biologisch afbreekbare gadgets

Groene Gadgets
Thijs Landman
Amersfoort

Weblog

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort