Privacy statement

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Amersfoort wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Amersfoort werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Amersfoort (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Amersfoort / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Amersfoort?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Amersfoort verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Amersfoort verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Amersfoort. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Amersfoort, kan Bewust Amersfoort aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Amersfoort verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Amersfoort gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Amersfoort slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Amersfoort maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Amersfoort verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Amersfoort blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Amersfoort het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Amersfoort onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Amersfoort gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Amersfoort vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Amersfoort. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Amersfoort niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Amersfoort heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Amersfoort en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Amersfoort is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Amersfoort behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Amersfoort, gevestigd in Amersfoort en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Amersfoort

Onze Professionals

Karin van Teeffelen - Lagerweij

Lichaamswerk
Feldenkraisdocent, (Bekken) fysiotherapeut

Fysiotherapie-Enzo
Karin van Teeffelen - Lagerweij
Ermelo

Lonneke Krommenhoek

Healing en reading
Shiatsu massage en healing

Shiatsu Praktijk De Klaproos
Lonneke Krommenhoek
Leusden

Enske Kobes-Gerbrandy

Massage
Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording

Praktijk Natural Touch
Enske Kobes-Gerbrandy
Leusden

Meditatie
Ishayas Ascension

Ascension Amersfoort
Niels Sravasa Diemeer
Amersfoort

Therapie (diverse)
U4med - Primaire reflex therapie & psychosociale hulpverlening

U4med, primaire reflex therapie & psychosociale hulpverlening
Els Postma
Leusden

Natuurgeneeskunde
Voedingsdeskundige/ darmtherapeut

Natuur Geneest
Conja Hopman
Amersfoort

Healing en reading
Spirituele Healing

Christa Nagtegaal, Healer en Natuurgeneeskundig Therapeut
Drs. Christa Nagtegaal
Driebergen

Relatietherapie
Mental Balance Relatietherapie

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Financiële dienstverlening
administratiekantoor en belastingadviesbureau

Bureau V
Bep van Rijn
Baarn

Coaching - Lifecoaching
Met Jamila in ontwikkeling middels coaching en training

Met Jamila
Jamila el Mansouri
Amersfoort

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw

Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw
Ukediene Schulp
Amersfoort

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Zhineng Qigong, Mindfulness in beweging

Chi Essence
Richard van Maaren
Amersfoort

Reizen & Vakanties
Pelgrimages & inspiratie wandelreizen

Ben...Onderweg
Ben Noorloos
Ermelo

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman
Bas Bouwman
Amersfoort

Medium
Marcel Voorburg Praktijk voor Mediumschap

Marcel Voorburg
Eemnes

Psychosociale therapie
Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap
Amersfoort

Reizen & Vakanties
Vrijwilligerswerk

Commundo
Yolande van Wijk
Amersfoort

Mindfulness & Compassie
Mindfulness Soest: groep en individueel

Awareness Matters
Karin van der Plas
Soest

Coaching - Diverse Coaching
Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Leonoor Borstlap
Amersfoort

Haptonomie & Haptotherapie
Bazanta - Massage en Coaching obv Haptonomie

Bazanta - Massage en Coaching op basis van Haptonomie
Manon-Sophie Houtman
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Vader Visie
Patrick Timmermans
Soest

Lichaamsgerichte Therapie
Bewustwording van je gehele lichaam (gedachten, gevoel en lichaamssensaties)

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Psychologische hulp
LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis
Leusden

Opleiding en Training
Taal die Werkt

Van Kempen Training, coaching en opleidingen
Peter van Kempen
Vinkenbuurt

Meditatie
Meditatie; voor meer rust en tijd voor JeZelf

In-Zicht, praktijk voor meditatie en zelfrealisatie
Jantien van Middelkoop
Amersfoort

Meditatie
Massagebeleving - Lekker in je lijf

Massagebeleving - Wilco Bommeljé
Wilco Bommeljé
Amersfoort

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

Lijf-Spraak
Jozé Voskuilen
Amersfoort

Retraites
Inspiratiereizen voor professionals en ondernemers

Commundo
Yolande van Wijk
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Coach/trainer/intervisor

PASSIE
Reina van Zoeren
Austerlitz

Coaching - Relatiecoaching
Relatiecoaching Amersfoort, Utrecht, Gooi e.o.

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Eetrelatie coach. Krijg een gezonde relatie met eten en start met plezierig afvallen zonder dieet

Gezonde Relatie met Eten
Klaziena Waerts
Bilthoven

Lichaamsgerichte Therapie
Marianne Schoe - Lichaamsgerichte psychotherapie

Centrum Inanna
Amersfoort

Massage
Bazanta - Massage & Coaching obv Haptonomie

Bazanta - Massage en Coaching op basis van Haptonomie
Manon-Sophie Houtman
Amersfoort

Reiki en magnetiseren
Holistische coaching of Reiki behandeling

YunaCare
Margriet Homma
Arnhem

Massage
Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker
Leusden

Massage
Aanraken met aandacht - tantramassage

Massagebeleving - Wilco Bommeljé
Wilco Bommeljé
Amersfoort

Relatietherapie
Verbinding in de intiem seksuele relatie

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Lichaamswerk
Awareness Through the Body

Awareness Matters
Karin van der Plas
Soest

Voedingsadvies & Coaching
Foodmapping

Dosha Ayurvedische praktijk Amersfoort
Henrica van den Berg
Amersfoort

Lichaamswerk
Beter Slapen, SounderSleep

Fysiotherapie-Enzo
Karin van Teeffelen - Lagerweij
Ermelo

Healing en reading
Ontspanningsmassage en healing bij MassagePraktijk Haven

MassagePraktijk Haven
Emi C. Meijer
Amersfoort

Opleiding en Training
Psychosynthese Academie

Psychosynthese Academie
Martine Ducheine
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijk Leiderschap

Motiverende Gespreksvoering
Wilma van den Brink
Amersfoort

Psychosociale therapie
Therapie

JeDans
Carin Rijpkema
Amersfoort

Therapie (diverse)
biofotonentherapie en PSYCH-K, 'leef je leven licht en in balans'

Praktijk LichtLeven in Balans
Corine Wantenaar
Soest

Coaching - Diverse Coaching
SoulAdvice; voor persoonlijke ontwikkeling, inzicht en coaching

SoulAdvice
Tineke Bruinink-Siepman
Leusden

Energie- en klimaatbeheer
Strategisch omgaan met de enerrgiehuishouding van je bedrijf

OverDuurzaam
Johan Visser
Nijkerk

Healing en reading
ZelfLiefde.nu

ZelfLiefde.nu
Sylvie van der Voort
Amersfoort

Healing en reading
Marcel Voorburg Praktijk voor Mediumschap

Marcel Voorburg
Eemnes

Coaching - Relatiecoaching
Relatiecoaching - Leersum

Via Vitae
Marita Hofman
Leersum

Weblog

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort