Privacy statement

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Amersfoort wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Amersfoort werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Amersfoort (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Amersfoort / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Amersfoort?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Amersfoort verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Amersfoort verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Amersfoort. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Amersfoort, kan Bewust Amersfoort aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Amersfoort verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Amersfoort verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Amersfoort gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Amersfoort slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Amersfoort maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Amersfoort verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Amersfoort blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Amersfoort het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Amersfoort onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Amersfoort gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Amersfoort vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Amersfoort. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Amersfoort niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Amersfoort heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Amersfoort en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Amersfoort is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Amersfoort behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Amersfoort, gevestigd in Amersfoort en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Amersfoort

Onze Professionals

Ada van Egdom

Coaching - Lifecoaching
Hoogsensitiviteit en innerlijk kind, workshops en opstellingen

Echt Om, om echt te zijn
Ada van Egdom
Amersfoort

Carin Rijpkema

Lichaamswerk
Therapie, lichaamswerk en dans

JeDans
Carin Rijpkema
Amersfoort

Diana  Polis

Coaching - Diverse Coaching
LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis
Leusden

Therapie (diverse)
Beeldende therapie

Denk-beeldend
Mirjam ter Maat
Amersfoort

Coaching - Kledingcoach
Imago Styling

Smartstyling
Susanne Hauptmeijer
Amersfoort

Yoga
Yogafilosofie

Yogafilosofie & Zelftransformatie
José van der Loop
Amersfoort

Persoonlijke verzorging
Schoonheid komt van binnenuit, de huid weerspiegelt deze schoonheid -Elisabeth Sigmund-

Just Beautiful
Esther Verest
Leusden

Wellness
Meer dan groen - Beauty & Lifestyle. Ontspannen behandelingen met natuurlijke producten

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle
Lucie Schuijt
Amersfoort

Relatietherapie
Mental Balance Relatietherapie

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
Krijg grip op je stress met Stress Counseling en Wingwave

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst
Amersfoort

Reizen & Vakanties
Pelgrimages & inspiratie wandelreizen

Ben...Onderweg
Ben Noorloos
Ermelo

Organisatieontwikkeling en advies
Persoonlijk Leiderschap - It's all about You!

You! Coaching & Consultancy
Sandra Kok
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
SoulAdvice; voor persoonlijke ontwikkeling, inzicht en coaching

SoulAdvice
Tineke Bruinink-Siepman
Leusden

Massage
Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker
Leusden

Dans & Beweging
Lachyoga & lachworkshops

Lachcoach Amersfoort
Martine Beernink
Amersfoort

Meditatie
Je hart uitzingen, je ziel voeden. Expressie, bezinning, inspiratie

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Mariejan van Oort
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited

Inspirational Communication Unlimited
Paul Goudsmit
Hoogland

Energie- en klimaatbeheer
Strategisch omgaan met de enerrgiehuishouding van je bedrijf

OverDuurzaam
Johan Visser
Nijkerk

Lichaamswerk
Krachtige Vrouwen

Greet Blok
Amersfoort

Winkels
Markthal voor regionaal voedsel

Het Lokaal bv
Cor Holtackers
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Irpa Praktijk voor Hypnotherapie en LifeCoaching

Irpa
Annie Bakker
Amersfoort

Financiële dienstverlening
Bureau V

Bureau V
Bep van Rijn
Soest

Stressmanagement
Effectieve aanpak van stress en stressgerelateerde klachten

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst
Amersfoort

Coaching - Relatiecoaching
Relatiecoaching Amersfoort, Utrecht, Gooi e.o.

Praktijk Mental Balance
Fons de Vries
Amersfoort

Zelfrealisatie
Wonderwerker

Wonderwerker
Ronald van Gigch
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Coaching met Paarden; het begint met contact en echt je plek innemen!

tussen Hemel en Paarden ~ bewustworden in een ruimer veld
Caroline Denijs
Nijkerk

Stressmanagement
Minder stress en meer energie door stress coaching

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Reiki en magnetiseren
Reiki behandelingen en Reiki oefenavonden en Reiki cursussen

Praktijk In Balans
Lucienne de Zeeuw
Amersfoort

Psychologische hulp
LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis
Leusden

Coaching - Loopbaancoaching
Ontdek jouw droombaan

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Muziek, Klank en Stemexpressie
Je stem laten horen. Persoonlijke ontwikkeling en (innerlijk) stemwerk

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Mariejan van Oort
Amersfoort

Lichaamswerk
Sjamanistisch Ademwerk, Counselen & Focussen, Huachuma (San Pedro) & Jurema (ayahuasca) Cere

Ademvuur
Mirjam Papenburg
Amersfoort

Yoga
Persoonlijke ontwikkeling door Kundalini yoga & meditatie - Aerial yoga - Massage - versch. work

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort
Gurbatschan Narang
Amersfoort

Natuurgeneeskunde
Vermindering van pijn en stressgerelateerde klachten

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Jetske Hingst
Amersfoort

Coaching - Diverse Coaching
coaching; healing&reading

In-Zicht, praktijk voor meditatie en zelfrealisatie
Jantien van Middelkoop
Amersfoort

Stressmanagement
Minder stress en meer energie door stress coaching

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis
Amersfoort

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

Lijf-Spraak
Jozé Voskuilen
Amersfoort

Massage
Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker
Leusden

Coaching - Lifecoaching
Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur!

Samenspel-Natuurlijk!
Magda Bannink
Amersfoort

Psychosociale therapie
Therapie

JeDans
Carin Rijpkema
Amersfoort

Massage
Aanraken met aandacht

Massagebeleving - Wilco Bommeljé
Wilco Bommeljé
Amersfoort

Sjamanisme
Sjamanistisch consult

Zicht op Zin, werkplaats voor zingeving, spiritualiteit en sjamanisme
Ellen Grootoonk
Amersfoort

Yoga
Yoga, coming soon!

Motiverende Gespreksvoering
Wilma van den Brink
Amersfoort

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij het gebroken en het nieuwe samengestelde gezin

De Ontmoeting
Mini Soer
Hoogland, gemeente Amersfoort

Healing en reading
LYNX, Praktijk voor Healing I Diana Polis

LYNX, Prakijk voor Healing
Diana Polis
Leusden

Coaching - Diverse Coaching
In verbinding met jezelf

Joan Verspaget Soul coaching
Joan Verspaget
Amersfoort

Coaching - Wandelcoaching
Wandelen met Aandacht

Erwin Smidt, Aandachtig leven en werken
Erwin Smidt
Amersfoort

Lichaamswerk
Jozé Voskuilen - Amersfoort

Lijf-Spraak
Jozé Voskuilen
Amersfoort

Dieren
Paardencoaching, coaching met het paard als co-coach

Stapvoets Coaching
Nathalie Snijders
Amersfoort

Voedingsadvies & Coaching
Hormoonbalans voor Vrouwen Trainer Hormoonfactor/ Personal Trainer/ Gewichtsconsulente

VitaalVrouw
Maura van den Bedem
Leusden

Weblog

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort