Zoek in de agenda van Bewust Amersfoort


oktober 2018

VR 19 okt 20.00 uurCentra voor Bewustwordingconcert
Kristallen klankschalen en gong meditatie healing

Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit healing workshop. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaspecialist Gurbatschan, en doe nieuwe energie op.
Yogastudio Gurbatschan Amersfoort
Gurbatschan NarangAmersfoort

ZA 20 okt 15.00 uurLichaamswerkworkshop
Krachtige Vrouwen, kennismakingsworkshop

Kennismakingsworkshop voor de training Krachtige Vrouwen, een lichaamsgerichte training voor vrouwen die vol, krachtig en authentiek in het leven staan.
Greet BlokAmersfoort

ZO 21 okt 10.00 uurMindfulness & Compassieretraite
EVENT: Aandacht voor jouw wondere wereld (mindfulness & stiltewandeling & klankschaal sessie)

Kom in contact met je eigen natuur en de natuur om je heen op deze bijzondere mindfulnessdag (mindfulness - natuur - klankschaal) op zondag 21 oktober 2018 in Koetshuis Randenbroek.
Mindful Life
Francien PostAmersfoort

ZO 21 okt 14.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Thema- Inspiratiemiddag - WELopstellingen

Op deze inspirerende middagen gaan we spirituele ontwikkeling heel praktisch toepassen. Wat betekent het om vanuit je ziel te leven.
WELopstellingenAmersfoort

ZO 21 okt 14.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Dieetbevrijding Spel

Geen ticket naar de zon, maar een ticket die je voor eens en voor altijd bevrijd uit die dieetgevangenis. Deze speciale spelmiddag is exclusief voor 8 spelers. Mis deze kans niet!
Gezonde Relatie met eten
Klaziena WaertsAmersfoort

WO 24 okt 09.30 uurMindfulness & Compassietraining
MBSR Mindfulness training Amersfoort (woensdagochtend - start 24 oktober 2018)

Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven? Ga dan aan de slag tijdens de 8-weekse mindfulnesstraining en ervaar zelf hoe je bewuster en gezonder kan omgaan met je automatische patronen en de alledaagse uitdagingen en stress.
Mindful Life
Francien PostAmersfoort

WO 24 okt 19.30 uurMindfulness & Compassietraining
MBSR Mindfulness training Amersfoort (woensdagavond - start 24 oktober 2018)

Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven? Ga dan aan de slag tijdens de 8-weekse mindfulnesstraining en ervaar zelf hoe je bewuster en gezonder kan omgaan met je automatische patronen en de alledaagse uitdagingen en stress.
Mindful Life
Francien PostAmersfoort

WO 24 okt 20.00 uurCentra voor Bewustwordingworkshop
Volle maan meditatie bijeenkomst te Amersfoort

De maan heeft een grote invloed op ons. We bestaan immers voor zo’n 70% uit water en onze hersenen zelfs voor 85%. De maan versterkt je gemoedstoestand. Doordat de maan versterkt wat er al is, is het heel goed en helend om juist met volle maan med..
Yogastudio Gurbatschan Amersfoort
Gurbatschan NarangAmersfoort

DO 25 okt 19.30 uurMassageworkshop
Kashmirische massageavond voor vrouwen

Kom ervaren wat de Kashmirische massage met jou doet. Om te ontvangen, om te geven
Tantrabeleving
Lieneke PostemaAmersfoort

VR 26 okt 20.00 uurCentra voor Bewustwordingworkshop
Workshop Lachyoga 26 oktober a.s.

Lachen is eigenlijk de basis voor een leuk en fijn leven! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat het voor je hersenen niet uitmaakt of je echt lacht of doet alsof. In beide gevallen daalt het aantal stresshormonen in je bloed! Het is Gezond!
Yogastudio Gurbatschan Amersfoort
Gurbatschan NarangAmersfoort
Bewust Amersfoort

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort