Als je netwerk Bewust Amersfoort net zo leuk én belangrijk vindt als wij en je enthousiast bent over onze missie, dan ben je van harte welkom om je aan te melden als lid.

Toelatingsprocedure

Om de kwaliteit te waarborgen hebben we een toelatingsprocedure en een aantal criteria vastgesteld. De coördinator van het netwerk zal beoordelen of je aanmelding geaccepteerd kan worden. Daarbij wordt o.a. gekeken naar de kwaliteit van je aanbod, je opleidingen en je website. Tevens bewaken we een evenwichtige verdeling van aanbieders per rubriek en per plaats. Neem gerust contact op met de coördinator als je hierover vragen hebt. 

Voor deelname gelden onderstaande criteria:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Amersfoort en jouw bedrijf past daarin.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.
 • Je bedrijf is gevestigd in het Amersfoort.
 • Je hebt aantoonbare professionaliteit en vakbekwaamheid in jouw vakgebied.
 • Je bent bij voorkeur lid van een erkende relevante beroepsvereniging (indien aanwezig).
 • Je bent bij voorkeur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Lever je producten, dan dienen deze duurzaam geproduceerd te worden en bij te dragen aan een duurzaam gebruik.

Samen staan we sterk
Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Amersfoort ook onder de aandacht breng bij jouw netwerk, o.m. door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Amersfoort" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief/mailcontacten.

Aanmelden om lid te worden

Deelname aan het netwerk staat open voor alle bewuste ondernemers in het Amersfoort die een bijdrage willen leveren aan een gezonder, bewuster en duurzamer Amersfoort. Nieuwe leden melden zich aan via het online inschrijfformulier.

Toelating

De coördinator van Netwerk Bewust Amersfoort beoordeelt iedere aanmelding van een nieuw lid op grond van bovenstaande criteria. Bij twijfel over toelating nemen we contact met je op. Uitzonderingen en afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator.

Het staat Bewust Amersfoort vrij om een praktijk of bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid.

Aspirant-lidmaatschap

Ben jij die startende ondernemers die (nog) niet voldoende werkervaring heeft, of nog niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kun je in aanmerking komen voor een aspirant-lidmaatschap. Voorwaarde is wel dat je de intentie hebt om binnen bepaalde tijd aan de criteria te gaan voldoen.
Een aspirant-lid mag deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten van Bewust Amersfoort. Zo kun je groeien in je bewustzijn en meer collega's leren kennen. Een aspirant-lid krijgt geen vermelding op de website. Aspirant-lidmaatschap is gratis en duurt maximaal 1 jaar. Wil je je aanmelden als aspirant-lid stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar de coördinator. 


Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden die door jou zelf gegeven of georganiseerd worden in het Amersfoort.
 • Iedere aanmelding van een activiteit wordt beoordeeld door de coördinator van het netwerk Bewust Amersfoort op grond van bovenstaande criteria. Het staat de coördinator vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van de website.

Abonnementen

 • Abonnementen zijn voor de duur van 1 jaar.
 • Na elk jaar wordt je abonnement automatisch verlengd met een jaar tenzij het abonnement tijdig wordt opgezegd.
 • De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Opzeggen van je abonnement kan per mail aan de beheerder of online via ledenbeheer.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement. De betaaltermijn voor de factuur is maximaal 15 dagen.
 • Bij het niet tijdig voldoen aan de betalingsverplichting wordt je abonnement tijdelijk op non-actief gezet.
 • Uitbreiding van je abonnement is altijd mogelijk. Het extra abonnement wordt op een nieuwe factuur in rekening gebracht.
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

Lees verder over onze tarieven →

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →