Bewust wandelreizen | Soest

Een lekker gezonde blik werpen op de paradox dat we zo graag naar deze plekken heen willen waar we eigenlijk niet (meer zomaar) thuishoren. En om dit plezier maximaal te beleven bied ik dus mijn skills en UAIML- gecertificeerde kennis aan om het alsnog veilig te houden, met een aantal aanvullende huisregels.

Sommige landen waar we gaan reizen hebben een ‘code of conduct’ ontwikkeld voor een verantwoorde outdoor praktijk, zoals Schotland of Noorwegen: hoe een open vuur maken zonder sporen achter te laten, omgaan met oppervlakte water, winterwandelen met een minimum impact op het fauna, enz. Deze regels zoek ik van tevoren op en ik houd de ontwikkelingen ook bij. Of het zijn gebieden (nationale parken) die soms strakke regels hebben, en soms niet zoveel eisen.

De reizen met ARPENTAGES staan in het teken van het 'hier en nu’, en er is altijd genoeg tijd voor het delen van reflecties over wat zo’n natuurervaring met ons doet. Ik zoek plekken en routes die afgelegen zijn, en/of met spartane tot géén voorzieningen en die worden gekenmerkt door een hoog symboliek qua natuur, geschiedenis of betekenis.

Tenslotte, vertrekken met ARPENTAGES biedt zeker het perspectief om te groeien naar een zelfstandig niveau met wandelen in ruige omgevingen. Met ARPENTAGES kan iedereen een leercurve op maat meemaken, van absolute beginner tot vergevorderd in weerbericht interpreteren, terrein aflezen, route plannen, fauna-flora, geologie, en meer. En omgekeerd: ik sta altijd open voor wat men in te brengen heeft aan kennis en ervaring.

Over Olivier Bello | Soest

“With intens care and love, the Web weaves its Spider” (African proverb)

​De Natuur geeft mij energie. Daar kan ik leven met mijn kernwaarden, eenvoud en levendigheid. In de natuur heb ik alle tijd om te mijmeren, daar is dan ook alle ruimte voor. Eenmaal thuis kan ik dat sterke verlangen voelen om terug te gaan naar de bergen.

​Nog belangrijker: we denken dat we naar de Natuur gaan om daar iets te doen, maar het is de Natuur die ons verandert. Elke ervaring daar is vormend. Het is de plek waar ik me kan ontwikkelen, waar ik me laat 'knijden' tot een beter mens.

Deze passie voor de bergen is de grote drijfveer achter het volgen van de opleiding tot International Mountain Leader. Hoe extremer de tocht of hoe groter de uitdaging, hoe meer ik in mijn element ben en hoe dichter ik dan bij mezelf kom.

Al jaren neem ik groepen mee de bergen in om hen mee te nemen in mijn belevingswereld en om letterlijk en figuurlijk even boven de dagelijkse drukte uit te stijgen.


ARPENTAGES
Olivier Bello


Professionals in de categorie Natuurbeleving

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!