Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw | Amersfoort

Ukediene biedt spirituele zorg rondom het levenseinde en uitvaartbegeleiding vanuit aandacht, liefde en respect.

Spirituele zorg verwijst naar die aspecten van het leven die een gevoel van betekenis, verbinding, oprechtheid en hoop geven.  Ukediene zorgt, met liefdevolle aandacht en recht uit haar hart.  Er ontstaat een verbinding vanuit een ieders behoefte en met respect voor intense en verwarrende gevoelens.
Onder begeleiding van Ukediene zijn de naasten rondom hun overleden geliefde aan het werk. Zo krijgen de dagen, vanaf het sterven tot de uitvaart, betekenis. Dat doet recht aan het geleefde leven van de overledene en ook aan het leven van de naasten. Want, met de bewust opgedane ervaringen kan men het nieuwe leven, zonder die ander tegemoet treden en met hoop en liefde ervaren hoe het (nieuwe) leven zich ontvouwt.
Ukediene zal altijd proberen aan te zetten tot “zelf doen en zelf ervaren” opdat dan de opgewekte zuivere en oprechte gevoelens zichtbaar zijn en kunnen weerspiegelen in het (her)nieuwde leven. Juist dat is bemoedigend, troostend en geeft kracht.

Kenmerkend aan Ukediene is dat zij een werkwijze hanteert die uitnodigt om een betekenisvol verlies te transformeren tot een waardevol leven met een gemis.

Over Ukediene Schulp | Amersfoort


Foto 1 Ukediene Schulp Foto 2 Ukediene Schulp Klik om te vergroten

Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw
Ukediene Schulp


Professionals in de categorie Stervens- en uitvaartbegeleiding

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!