Krijg een ontspannen relatie met eten en start met plezierig afvallen zonder dieet

Gezonde Relatie met Eten
Bilthoven

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulente en mental coach help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Voel jij je als een 'gevangene' van eten? Je bent er vrijwel de hele dag mee bezig. Je hopt van de ene dieetpoging naar de andere. Je lichaamsgewicht jojoot op en neer. Het ene moment snoep, snaai en vreet je om op het volgende moment jezelf al het voedsel te ontzeggen. Als jij je hierin herkent, dan kan ik jou helpen.

Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.

Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Door een 5 jaar durend onderzoek heb ik mezelf weer een gezonde relatie met eten kunnen geven en geef ik mijn kennis graag door.

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw, die last heeft van overgewicht én wilt afvallen, gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel. 

Op jouw succes!

Met een warme groet,
Klaziena Waerts, jouw eetrelatie coach

Over Gezonde Relatie met Eten

Vrijwel 24/7 hield ik me bezig met wat ik wel en niet ‘mocht’ eten en bevond ik mezelf in een vicieuze cirkel van afvallen door een dieet en weer aankomen door emotie eten.

Op mijn 34ste bereikte ik een emotioneel dieptepunt. Ik was die strijd met mijn lichaam zó zat. Wilde ik echt mijn hele leven hiermee bezig zijn? Zou ik dan niet op mijn 70ste verjaardag enorm veel spijt hebben dat ik dit en dat niet zou hebben gedaan/ervaren, en dat alleen vanwege hoe mijn lichaam eruit ziet?

Ik wilde het roer omgooien. Niet meer vrijwel continue denken over en aan eten en mijn lichaam. Ik wilde een andere relatie met eten krijgen.

Mijn volgende stap was onderzoek doen. Ik ging me onder andere verdiepen in emoties, (eet)gedrag en (eet)gewoonten, lichaams- en zelfbeeld en (zelf)acceptatie.

Mijn zoektocht begon in de bibliotheek en op internet. Snel raakte ik zo geïntrigeerd over alles wat ik tegenkwam dat ik boeken aanschafte om vervolgens minuscuul uit te pluizen en te analyseren.

Mijn intensieve onderzoek heeft uiteindelijk ruim 5 jaar geduurd. Vele oefeningen, testen en theorieën heb ik op mijzelf uitgeprobeerd, waardoor ik weer een gezonde emotionele relatie met eten kreeg.

Nu eet ik gewoon wat ik wil. Geniet er echt van én ik voel me er niet schuldig over. Dit gun ik jou ook!

Tijdens deze 5 jaar behaalde ik ook mijn diploma’s voor gewichtsconsulente en mental coach. Ik noem mijzelf nu met trots 'eetrelatie coach'.


Gezonde Relatie met Eten

Klaziena Waerts

Oude Brandenburgerweg 68
3721DZ Bilthoven

Lid van beroepsvereniging

Krijg een ontspannen relatie met eten en start met plezierig afvallen zonder dieet