Krijg een ontspannen relatie met eten en start met plezierig afvallen zonder dieet | Bilthoven

Welke inzichten brengt het dieetbevrijding spel jou?
Hoe je...
> je eetgewoonten doorbreekt.
> de controle terugkrijgt over je eetgedrag.
> je kunt omgaan met onaangename gevoelens, zonder daarvoor voedsel te gebruiken.
> je anders, beter omgaat met je innerlijke saboterende stemmen.
> jezelf én je lichaam te respecteren en te accepteren.Wat anderen zeiden:
"Waar ik het meest dankbaar voor ben, is dat ik heb geleerd om weer te genieten van eten, zonder negatief te zijn. Ik heb geleerd in oplossingen te denken en niet in smoesjes."Het Dieet bevrijding Spel is een interactief en amuserend spel. Het daagt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en zo vorm gegeven dat het jou waardevolle inzichten geeft over jezelf. Je leert spelenderwijs en leren is op z’n leukst als je bewust niet merkt dat je aan het leren bent. Toch leert je onderhuids ontzettend veel! Je gaat ook van elkaar leren. Een ander, die in hetzelfde schuitje zit als jou, kan namelijk iets zeggen of ontdekken, wat op jouw beurt een enorm inzicht geeft.We gaan dus op een lichte en vooral vermakelijke manier aan de gang met onder andere je (eet)gedrag, je gevoelens, je gedachten en zelfwaarde.

Over Klaziena Waerts | Bilthoven

Vrijwel 24/7 hield ik me bezig met wat ik wel en niet ‘mocht’ eten en bevond ik mezelf in een vicieuze cirkel van afvallen door een dieet en weer aankomen door emotie eten.

Op mijn 34ste bereikte ik een emotioneel dieptepunt. Ik was die strijd met mijn lichaam zó zat. Wilde ik echt mijn hele leven hiermee bezig zijn? Zou ik dan niet op mijn 70ste verjaardag enorm veel spijt hebben dat ik dit en dat niet zou hebben gedaan/ervaren, en dat alleen vanwege hoe mijn lichaam eruit ziet?

Ik wilde het roer omgooien. Niet meer vrijwel continue denken over en aan eten en mijn lichaam. Ik wilde een andere relatie met eten krijgen.

Mijn volgende stap was onderzoek doen. Ik ging me onder andere verdiepen in emoties, (eet)gedrag en (eet)gewoonten, lichaams- en zelfbeeld en (zelf)acceptatie.

Mijn zoektocht begon in de bibliotheek en op internet. Snel raakte ik zo geïntrigeerd over alles wat ik tegenkwam dat ik boeken aanschafte om vervolgens minuscuul uit te pluizen en te analyseren.

Mijn intensieve onderzoek heeft uiteindelijk ruim 5 jaar geduurd. Vele oefeningen, testen en theorieën heb ik op mijzelf uitgeprobeerd, waardoor ik weer een gezonde emotionele relatie met eten kreeg.

Nu eet ik gewoon wat ik wil. Geniet er echt van én ik voel me er niet schuldig over. Dit gun ik jou ook!

Tijdens deze 5 jaar behaalde ik ook mijn diploma’s voor gewichtsconsulente en mental coach. Ik noem mijzelf nu met trots 'eetrelatie coach'.


Foto 1 Klaziena Waerts Foto 2 Klaziena Waerts Klik om te vergroten

Gezonde Relatie met Eten
Klaziena Waerts


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!