Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur | Hooglanderveen

Gun jij het jezelf of je medewerkers om te groeien en gelukkiger te zijn? ProLumina betekent ‘Zet jezelf in het licht’. Als mensen gelukkig zijn en de mogelijkheid krijgen te groeien, is er meer vertrouwen, zijn mensen minder vaak ziek en stijgt de omzet en de kwaliteit.

Ik leer mensen te denken en handelen met het hart. Door op een diepere laag vragen te stellen, kom je tot de kern van wat mensen beweegt.

Ik help zowel particulieren als het bedrijfsleven om deze ‘lichtheid’ te ervaren.

Ik help particulieren te ontdekken wat hun ware passie en dromen zijn in relatie tot werk, relaties, gezondheid en geld. Mijn specialisme is het coachen van KOPP-kinderen (Kinderen die zijn opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen) en/of hooggevoelige mensen.

Ik bied vier pakketten aan:

  • Ontdek je passie en hernieuwd geluk
  • Opruimen blokkades door magnetiseren
  • Voorkom een burnout door wandelcoaching
  • Hulp bij solliciteren

In het bedrijfsleven ligt de focus om het begeleiden van ondernemers en leidinggevende bij onvoldoende presterende medewerkers. Ik werk volgens de 'W-factor'. De ‘W’ staat voor het wel of niet voortzetten van de ‘Werkrelatie’. ProLumina maakt samen met de leidinggevende en de werknemer(s) een maatwerktraject, waarin op een open manier met elkaar wordt gesproken en een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd. Na het traject wordt gekeken of de prestaties zijn verbeterd. 

Een werkgever heeft vanuit de Wet Werk en Zekerheid een zorgplicht. Als je onvoldoende kunt aantonen wat je aan begeleiding en scholing hebt gedaan, kan een ontslagaanvraag worden afgewezen.

Over Anika Morsink | Hooglanderveen

Ik ben Anika Morsink en werk als Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur bij ProLumnina. ProLumina betekent 'zet jezelf in het licht'. Ik werk aan het geluk en de totale ontwikkeling van zowel particulieren als werknemers in het MKB (1-50 werknemers).

Ik help particulieren te ontdekken wat hun ware passie en dromen zijn in relatie tot werk, relaties, gezondheid en geld. Mijn specialisme is het werken met KOPP-kinderen (Kinderen die zijn Opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen) en hooggevoelige mensen.

Ik bied vier pakketten aan:

  1. Ontdek je passe en hernieuwd geluk
  2. Opruimen blokkades door magnetiseren
  3. Voorkom een burn-out door wandelcoaching
  4. Hulp bij solliciteren

In het bedrijfsleven ondersteun ik de ondernemer en de leidinggevende bij (nog) onvoldoende functionerende werknemers. De werkgever heeft vanuit de Wet Werk en Zekerheid een zorgplicht. Als je onvoldoende kunt aantonen wat je aan begeleiding en scholing hebt gedaan om een werknemer beter te laten functioneren of te herplaatsen in een andere functie, kan een ontslagaanvraag worden afgewezen. Ik werk volgens de W-factor. De ‘W’ staat voor het wel of niet voortzetten van de ‘Werkrelatie’. ProLumina maakt samen met de ondernemer/leidinggevende en de werknemer(s) een maatwerktraject waarin op een open en eerlijke manier met elkaar wordt gesproken en een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd. Na het traject wordt gekeken of de prestaties zijn verbeterd en wordt besproken of er nog de ‘W-Factor’ is.


Foto 2 Anika Morsink Foto 1 Anika Morsink Klik om te vergroten

ProLumina
Anika Morsink


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!