Ik coach (jong) professionals bij hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. | Hooglanderveen

Een coach helpt je wanneer je iets wilt veranderen in je persoonlijke of professionele leven. "Ik loop vast…" is een van de meest gehoorde uitspraken bij mijn klanten. Mensen die een coach inschakelen willen verandering. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig. Het is dus heel normaal en gebruikelijk een coach in te schakelen. Ik help mensen bij hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Samen kijken we naar wat wél en niet werkt. Thema’s waaraan we werken zijn bijvoorbeeld meer balans in het leven, zingeving, zelfbeeld en zelfkennis, drijfveren en talenten, communicatie met anderen, omgaan met stress. Soms gaat het om het ontwikkelen van zelfvertrouwen of wil men juist assertiever worden. Ook werk ik aan thema’s die meer in de werksfeer van mijn klanten liggen; bijvoorbeeld wanneer er hulp wordt gevraagd bij een carrièrestap of nieuwe functie.

Wil je meer informatie over persoonlijke coaching of loopbaancoaching? Neem contact op!

 

 

Over Sandra van de Pol | Hooglanderveen

Ik ben sinds 2008 eigenaar van DYOS Connect Mens- en organisatieontwikkeling. En werk als organisatiecoach, personal coach, loopbaancoach, TMA-talentmanager en trainer. Mijn doelgroep: leidinggevenden, jong professionals, volwassenen, organisaties in verandering.
Daarnaast werk i als trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep.Achtergrond
Na een carrière als leidinggevende en een aantal reorganisaties bij KPN besloot ik in 2008 het roer om te gooien en nam ik vrijwillig ontslag. Een tijd van bezinning, persoonlijke groei en continue leren, diende zich aan. Ik ging als zelfstandige aan de slag en koos dat werk waarin ik mijn passie kon volgen en invulling kon geven aan mijn belangstelling in menselijke problemen en gedrag. Waarbij ik op een mensgerichte wijze mensen en organisaties kon inspireren, motiveren en activeren, ieders aanwezige potentieel tot volle wasdom te brengen. En samen met hen te werken aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Sinds die tijd doe ik wat bij mij past en waar ik plezier en voldoening uithaal!

Ik word omschreven als een verbindende inspirerende empathische coach met humor, die een stimulerende en uitdagende coach- leeromgeving met veel ontwikkelmogelijkheden creëert. Met een groot inlevingsvermogen en die het talent heeft om datgene te horen wat niet of niet duidelijk gezegd wordt. Ik zet mensen in hun kracht door ze te laten zien en ervaren, dat iedereen in staat is het beste uit zichzelf te halen als je jezelf kunt en durft te zijn.


DYOS Connect Mens- en organisatieontwikkeling
Sandra van de Pol


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!