Transpersoonlijke coaching | Amersfoort

Een ontdekkingsreis naar jezelf, transformerende opstellingen en nog meer biedt Tasso met de Transpersoonlijke coaching. Voor persoonlijke coaching en training. Ook maken wij programma's op maat voor bedrijven en instellingen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Over Janine Booij | Amersfoort

Tasso Instituut is opgericht door Hans ten Dam. Hij heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland. Hij schreef een keur aan artikelen en praktische handouts. Hij is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het vermaarde naslagwerk ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’. Hans ten Dam staat bekend als de pionier en grondlegger van de regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland.

Agenda Tasso Instituut

januari 2020

Introductie Opleiding Regressietherapie

VR 10 jan 14.00 uurRegressie- en reïncarnatietherapieopleiding
Introductie Opleiding Regressietherapie

Deze middag is bedoeld voor belangstellenden voor de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie. Je krijgt informatie over de therapie en de opleiding en we doen een groepsessie om een regressie te ervaren.
Tasso Instituut
Henriet KornelisAmersfoort
Introductie Persoonlijke Ontwikkeling

VR 10 jan 10.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingcursus
Introductie Persoonlijke Ontwikkeling

Van februari tot juli 2020 biedt Tasso een intensief programma Persoonlijke ontwikkeling aan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op privé en/of zakelijk gebied. Deze ochtend is een kennismaking voor belangstellenden.
Tasso Instituut
Henriet KornelisAmersfoort
Start Opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie

VR 24 jan 10.00 uurOpleiding en Trainingopleiding
Start Opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie

De opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie van Tasso heeft naam en faam opgebouwd in binnen- en buitenland. De opleiding is een van de meest diepgaande en uitgebreide opleidingen op het gebied van regressie- en reïncarnatietherapie wereldwijd.
Tasso Instituut
Henriet KornelisAmersfoort

februari 2020

Persoonlijke Ontwikkeling programma start

ZA 29 feb 10.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingcursus
Persoonlijke Ontwikkeling programma start

Met dit intensieve en diepgaande programma werk je aan jezelf op privé en/of werkgebied. Het helpt je mentaal helderder te worden, kalmer, besluitvaardiger, energieker en beter afgestemd. Je krijgt duidelijkheid over je patronen en gedragingen.
Tasso Instituut
Henriet KornelisAmersfoort

Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort