lichaamsgerichte psychotherapie - individueel | Amersfoort

Lichaamsgeoriënteerd betekent dat we met name het lijf gebruiken als ingang bij klachten en problemen. Het hoofd is heel slim en zeer vaardig om gedrag en oordelen in stand te houden, om alles bij het oude te laten. Om echte verandering teweeg te brengen kan het daarom effectiever zijn om minder naar ons hoofd te luisteren en de focus op het lijf te leggen.Het lichaam kan waardevolle informatie geven over wat er speelt en hoe het werkt in jouw gedachten en in jouw gevoelswereld. Niet voor niets hebben we het over ‘een brok in je keel’ of ‘een last op je schouders’ of ‘een steek in je hart’ of ‘een blok aan je been.’ Je lijf kan je meer inzicht geven in datgene dat je tegenhoudt, beperkt of beangstigt en wat je nodig hebt om dingen anders te gaan ervaren of doen. 

Heb je last van spanningen, zwaarmoedigheid, angst of verdriet? Zijn er zaken uit het verleden of is er recent iets gebeurd dat meer invloed op je heeft dan je zou willen? Heb je het gevoel dat je leven niet loopt zoals je wilt, had je het eigenlijk anders gewild, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Primal Rebirth Therapy, Trauma therapie, Opstellingen werk, Relatietherapie, NLP

Over Sajid Martijn van Waveren | Amersfoort

Ik geloof dat ieder mens uniek is en beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om een rijk en vervullend leven te leiden. Mensen zijn in staat zichzelf te helen en te groeien. Het lichaam is daarbij een belangrijke bron van wijsheid.'
Deze visie staat bij mijn begeleiding centraal. Eigenlijk niet alleen bij het begeleiden van mensen, maar in alle facetten van mijn leven. In alles probeer ik mij bewust te zijn van de balans tussen willen, voelen en weten. Anders gezegd de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Ik ben Sajid Martijn van Waveren (1969), vader van twee prachtige zonen en partner van een geweldige vrouw. Ik ben therapeut, trainer en coach. Ik heb een praktijk voor individuele therapie in Amersfoort. Daarnaast geef ik groepstrainingen zoals: Je eigenwijze weg, een bewustzijnstraining voor volwassenen, begeleid ik een mannengroep in Amersfoort en ben ik gastdocent bij het Aumm instituut. Ook verzorg ik opleidingen en sessies in het bedrijfsleven.
Mijn stijl van werken is gebaseerd op helderheid, invoelend vermogen en rust. Ik ben mijn carrière ooit begonnen in het bedrijfsleven als projectmanager, maar heb een aantal jaar geleden gekozen om mij om te scholen tot lichaamsgeoriënteerd therapeut. Een weg van het hoofd naar het hart. 

Bij het Aumm instutuut ben ik afgestudeerd als Primal Rebrth therapeut en daarnaast heb ik diverse aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Opstellingen werk, Relatietherapie, Traumatherapie


Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martijn van Waveren
Sajid Martijn van Waveren


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort