Ruimte voor lichaamsbewuste groei & ontwikkeling | Amersfoort

Wil je graag gelukkiger zijn, heb je thema's die terugkomen in je leven, wil je meer energie, deelnemen aan het leven ipv toekijken, heb je een vaag gevoel dat er iets anders kan, dat je iets anders wilt en weet je niet wat of hoe...?

Dan is lichaamsgerichte therapie mogelijk iets voor jou. Je bent van harte welkom om vrijblijvend en kostenloos kennis te maken. 

Mijn naam is Wenneke Schmits en ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & coaching.

Ik werk lichaamsbewust, dat betekent dat alle lichaamssignalen, hoe klein ook, het vertrekpunt zijn in de sessies. Een verschuiving van bedenken naar ervaren. Je komt hierdoor snel tot de kern en verandering. 

Binnen de sessies gaan we op onderzoek naar de antwoorden en hulpbronnen die in jezelf te vinden zijn. Ik ondersteun door oordeelloos ruimte te bieden aan alles wat er is in het moment, gedachten, ervaringen, gevoelens en impulsen.

Door ruimte te geven aan alle kanten van jezelf,  ook de zaken die mogelijk wat in de schaduw staan uit te nodigen komt er ruimte voor inzicht of een nieuwe beweging. Therapie is voor mij een plek van ontmoeting met alles wat er is.

We werken vanuit de stoel, staand/liggend, lopend in de ruimte, met of zonder aanraking. We kijken elke sessie wat jou past in moment.

Het effect is meer levendigheid, energie krijgt, oude patronen loslaat, helderheid krijgt over jezelf, meer lichaamsbewustzijn.

Heb je een groeivraag en/of heb ben je geïnteresseerd naar wat jou lichaam je kan vertellen?

Over Wenneke Schmits | Amersfoort

Het onderzoek en verlangen naar heling is de inspiratiebron voor het werk wat ik doe. Mijn ervaring is dat het lichaam me op een andere laag een bron aan informatie geeft. Ik heb daar naar leren luisteren. Door te vertragen hoeft mijn lijf niet langer te schreeuwen om aandacht en versta ik de signalen beter. Ik ben bewuster van mijn patronen, de subtiliteit van mijn lijf, daar waar het stroomt en stagneert. Er is verbinding ontstaan in mij, contact met mijn authentieke ik. Dit is nu de basis om van daaruit de ontmoeting met de ander aan te gaan. Dat is wat ik het liefste doe, ook in mijn praktijk, een veilige ruimte creëren voor lichaamsbewuste groei en ontmoeting met alles wat er is.

Opleidingen die ik heb gevolgd: Sociaal pedagogische hulpverlening, Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding, Intensive Orthopedagogische Gezinsbegeleiding, Integrated Psychotherapy en in januari start ik met internatione jaartraining van Heart & Seksuality bij bodymindopleidingen. Ik ben onderdeel van een vrouwencirkel, vuurvrouw bij zweethutceremonies. Daarnaast heb ik deelgenomen aan verschillende vrouwen trainingen o.a. yin intensive, thuis in je vrouw zijn en vele andere op vrouw en bevallingsgerichte traingen, workshops en circkels. Verder Dans, lees ik graag en ben ik bovenal moeder van drie prachtige jonge dochters die mij iedere dag spiegelen en getrouwd met mijn man, rots in de branding. 

 


Foto 1 Wenneke Schmits Foto 2 Wenneke Schmits Foto 4 Wenneke Schmits Klik om te vergroten

Praktijk Wenneke Schmits
Wenneke Schmits


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!