Krachtige Vrouwen | Amersfoort

‘Een gezonde vrouw heeft veel weg van een wolf: zij is robuust, vol levenskracht, leven schenkend, zich bewust van haar territorium, inventief, loyaal, zwervend… Deze ‘wilde vrouw’ is de oervrouw – ze verandert niet, ongeacht de cultuur, het tijdperk, de politiek. Ze is wat ze is, en ze is volmaakt’
Uit “de Ontembare Vrouw” van Clarissa Pinkola Estes

Ergens van binnen weet je wel dat je zoveel krachtiger, kleurrijker en uitgesprokener bent dan je laat zien. Maar vaak ben je te druk en word je in beslag genomen door plichtsbesef, verantwoordelijkheidsgevoel en met het voldoen aan de, vaak hoge, verwachtingen die je hebt van jezelf. Misschien deins je terug van je power en van de impact die je kan hebben, je past je aan en blijft (te) lang vriendelijk en begripvol. Veel vrouwen zullen dit herkennen en moeite hebben om deze patronen te doorbreken.
Maar voel je tegelijkertijd ook het verlangen smeulen om tevoorschijn te komen, natuurlijk, krachtig, helemaal zoals je bent? Dan is deze training iets voor jou.De training bestaat uit verschillende thema’s (zie website), aan de hand daarvan ervaar je heel fysiek je eigen basis, ruimte en grenzen. Je leert je oerkracht kennen, controle loslaten, vertrouwen geven en je uiten. En… we maken plezier! Deze training helpt je meer jezelf te worden, vrijer en authentiek.

We maken gebruik van lichaamswerk, meditatie, opstellingen, spel en het uitwisselen van ervaringen. 

Voor meer informatie zie website of bel.

Over Greet Blok | Amersfoort

Werk: Ik ben coach en trainer met specialisaties in stembevrijding, mindfulness, energetisch lichaamswerk en massage. In mijn werk begeleid ik mensen op verschillende manieren in hun persoonlijke ontwikkeling, in het steeds vrijer worden en meer wie ze van nature zijn. Ik hou van echt contact, van openheid en eerlijkheid, ook over de meest schaamtevolle gevoelens en gedachten. Ik ervaar steeds weer dat als alles er mag zijn, er bevrijding en ontspanning plaatsvindt en dat er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Het geeft mij veel voldoening mensen te begeleiden en bij te staan in dit proces.

Thuis: Ik woon in Amersfoort, samen met Frank mijn man en poes Moos. Mijn 3 kinderen zijn inmiddels volwassen en uitgevlogen. Ik deel mijn huis en mijn leven graag met anderen, ik hou van samen eten, rond een vuur zitten en van samen zingen.

Natuurvrouw: In de natuur ben ik helemaal in mijn element. Ik hou van wandelen, vooral in de bergen en in de woestijn, van wildkamperen, fik stoken, een duik in een koud bergmeer, slapen onder de sterrenhemel. Ik hou van alle seizoenen en weertypes en het natuurlijke ritme van de natuur, ook in mijzelf.


Foto 3 Greet Blok Foto 1 Greet Blok Klik om te vergroten

Greet Blok


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!