Natuurcoaching - begeleiding op balansvraagstukken in én met de natuur! | Amersfoort

De wereld buiten jou, spiegelt de wereld in jou!

Volg jij je hart? In je werk en in de rest van je leven? Realiseer jij je dromen en doelen? Of zou je dit graag willen, maar lukt het je niet om echt jouw weg te gaan. Of je nu wel of niet op de weg van je hartenwens zit; Uit balans zijn we allemaal wel eens.  Of we ervaren stress en raken gespannen vanwege de uitdagingen en problemen die je op je weg tegenkomt.

Word je dan bewust van je eigen waarden, behoeften en overtuigingen. En ontdek buiten in de natuur je eigen oplossingen. Vanuit het principe “zo binnen zo buiten” vind je deze vaak verrassend eenvoudig. Dus …

Loop jouw eigen pad, het pad van ‘de levenskunstenaar’.  Kan je daar af en toe wel wat hulp bij gebruiken? Dan loop ik graag een tijdje met jou mee.

Over Magda Bannink | Amersfoort

Hoi, ik ben een bezig bijtje en betrokken bij de samenleving. Een wereldverbeteraar. Nu midden in mijn leven jongleer ik met gezin, werk, vrijwilligerswerk/mantelzorg en vriendschappen. Vast heel herkenbaar. Enkele crisissituaties zorgden ervoor dat ik andere keuzes maakte. Vaak lastig maar altijd met meer tevredenheid, daarna. Door het volgen van verschillende opleidingen ben ik sterk gegroeid en krachtiger geworden. Meer in balans en vanuit mijn krachtige midden in staat te leven in een natuurlijk samenspel met de natuur en de mensen om me heen. De natuur is mijn inspiratie. De natuur werkt ook als spiegel voor mij. Door buiten te zijn, kom ik in verbinding met de natuur in mezelf en met de natuur om ons heen. Dit helpt mij sterk om de keuzes op mijn weg vanuit mijn hart te blijven maken.

Citaat uit een kaartenset: Zie jezelf in de natuur. Je bent geboren uit een man en een vrouw, maar de mensen zijn geboren uit de natuur. Nu is het tijd om weer verbinding te maken. Open je blik voor de natuur. Onderzoek je wereld en je zult zien wie je bent. Ontdoe je van alle menselijke oordelen en dogma's en zie je diepste natuur weerspiegeld in de prachtige wereld om je heen. Zie dat je emoties zijn als het weer en dat je zintuigen tot in de hemel en de aarde reiken zoals de takken en de wortels van de bomen. Zie jezelf in de natuur en zie de natuur in jezelf.


Foto 1 Magda Bannink Foto 1 Magda Bannink Klik om te vergroten

Samenspel-Natuurlijk!
Magda Bannink


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!