Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording | Leusden

Aanraking behoort tot een van de basisbehoeften van de mens en massage is al zo oud als de mensheid zelf! Eigenlijk hoort massage thuis in de preventieve gezondheidszorg. Tijdens een massage voel jij namelijk meestal pas echt goed hoe het lichamelijk en geestelijk met jou is gesteld! Bovendien kan het lichaam door een massage ontspannen, waardoor eventuele blokkades los kunnen komen. Het haalt jou uit je hoofd en brengt jou terug in jouw lijft wat rust en ruimte geeft! Op een prachtige plek in het buitengebied van Leusden-Zuid met uitzicht over de weilanden vanaf de massagetafel, bied ik verschillende vormen van massages aan zoals holistische massage en holistic pulsing.Je bent van harte welkom in mijn Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording!

Over Enske Kobes-Gerbrandy | Leusden

Ik ben Enske Kobes-Gerbrandy en in 1964 in Den Haag geboren. Als dochter van twee biologen ben ik opgegroeid met al het moois van de natuur! De natuur speelt een belangrijke rol in mijn leven en vandaar ook de naam Natural Touch!
Na de middelbare school ben ik Humane Voeding gaan studeren aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. In 1989 heb ik mijn diploma gehaald en ben ik als voedingskundig ingenieur gaan werken in de levensmiddelenindustrie. Na een aantal jaren in de kindervoeding gewerkt te hebben, merkte ik dat ik vooral vanuit mijn hoofd leefde en dat er ook een grote behoefte was om meer vanuit mijn gevoel te doen.
Vandaar dat ik in 1996 bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht ben begonnen met de opleiding intuïtieve ontwikkeling. Later heb ik mijn opleiding voortgezet bij Mens en Intuïtie in Amersfoort en heb ik mijn diploma’s healing, reading en leading gehaald. Van deze healing- en readingkwaliteiten maak ik ook zeker gebruik tijdens de massages.
Een vastenweek in 20in Kuuroord de Schouw in Zeeland bracht mij naar de opleiding massage en lichaamstherapie. Tijdens die 2-jarige opleiding heb ik mogen ervaren wat een weldaad het is om regelmatig een massage te ondergaan en weer helemaal in contact te komen met jezelf en je eigen lichaam weer te voelen.
In 2010 ben ik de opleiding tot Holistic Pulser gaan volgen aan de School voor Holistic Pulsing. Een prachtige techniek die heel ontspannend werkt en uitnodigt tot het loslaten van spanningen in het hele lichaam. In die 2 jaar ben ik ook ingewijd in de USUI Reiki 1 & 2.Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen waarvan er inmiddels één het huis uit is en de tweede op het punt van uitvliegen staat. Ik houd erg van de natuur, ben dol op wandelen (met onze hond) en buiten zijn en kan intens genieten van de wisselingen van het seizoen! Verder houd ik van yoga, Qi-Gong, moestuinieren, koken, zingen, naar de schouwburg gaan, sporten en mediteren.


Foto 1 Enske Kobes-Gerbrandy Klik om te vergroten

Praktijk Natural Touch
Enske Kobes-Gerbrandy


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!