Ishayas Ascension | Amersfoort

Over Niels Sravasa Diemeer | Amersfoort

Mijn naam is Niels Diemeer. Sinds 2015 woon ik met veel plezier in Amersfoort met mijn zoontje en vriendin. Ik groeide op in Zaanstad en studeerde Sociologie en Wetenschapsdynamica aan de Universiteit van Amsterdam.

Al voor mijn studietijd raakte ik geïnteresseerd in datgene wat er achter onze gedachten ligt. Enkele krachtige ervaringen zorgden ervoor dat ik besloot om dit mijn prioriteit te maken. Na het behalen van mijn diploma vertrok ik naar Noorwegen om ruimte te geven aan mijn zoektocht. In mijn koffer droeg ik ideeën met mij mee over wat een spiritueel pad is. Zo verwachtte ik onbewust dat een ascetische levenswijze voorwaarde was voor het bereiken van innerlijke vrede.

Bij toeval kwam ik echter in aanraking met een meditatietechniek met de naam Ascension van The Bright Path Ishayas. Dit leerde mij op een natuurlijke manier om ook deze overtuigingen te laten varen en bracht mij een eenvoudige en effectieve techniek om te aarden in de Stilte.

Sindsdien beoefen ik deze meditatie dagelijks. De afgelopen jaren heb ik ruim 6 maanden doorgebracht in het Internationale centrum in Spanje. Ik ontving mijn Ishaya-naam "Sravasa" en onderwijs sinds 2015 zelf de Ascension-meditatie.


Foto 1 Niels Sravasa Diemeer Klik om te vergroten

Ascension Amersfoort
Niels Sravasa Diemeer


Professionals in de categorie Meditatie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort