Psychosynthese Academie | Amersfoort

 

Psychosynthese is een praktische en positieve psychologie, die de mens in zijn wezen benadert.

Meer dan je zorgen of wisselende stemmingen is er een stille onveranderlijke plek in je innerlijk, ‘het zelf’: een liefdevol en krachtig centrum. Psychosynthese werkt met de vragen en problemen van mensen, maar besteedt ook veel aandacht aan de ontwikkeling van dit rustgevende ‘zelf’ in de persoon. Sturing van je leven vanuit dit centrum bevordert je liefde en wil. Er groeit meer evenwicht en je bent beter in staat te kiezen wat bij je past.

Psychosynthese is een spirituele weg van bewustwording, stilstaan bij jezelf en de volheid van je hart. Het is de weg naar binnen en zorg dragen voor de verschillende lagen en ‘ikken’ in jou aanwezig, deze langzaam aan het licht brengen. 'Hogere' kwaliteiten zoals creativiteit, mededogen en wijsheid worden een scheppende kracht in de werkelijkheid van je leven. Het verrijkt je relaties en ontmoetingen met anderen:een zin-vol leven. Met een frisse blik en met het oog op de toekomst trekken wij in september ons nieuwe jasje aan! Wij willen een herkenbare plek zijn waar mensen die psychosynthese een warm hart toedragen elkaar kunnen ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen en van elkaar en met elkaar kunnen leren.

Vanaf 1 september heten wij 'Psychosynthese Academie’. Het woord Academie komt uit het Grieks waar Plato in 385 v. Chr. zijn eerste ‘Akademeia’ oprichtte in zijn tuin. Een plek van groei en bloei waar hij zijn leerlingen inspireerde, waar gesprekken gevoerd werden en waar men van elkaar leerde. Een prachtige omschrijving van de plek die wij zijn! Ons nieuwe logo straalt uit waar we voor staan: voor verbinden en ontwikkelen op alle niveaus.

Wij hebben aanbod voor psychologen, therapeuten, beginners en geïnteresseerden. Het aanbod varieert van een workshop, lezing tot een of meerjarige opleiding. 

Over Martine Ducheine | Amersfoort


Foto 1 Martine Ducheine Klik om te vergroten

Psychosynthese Academie
Martine Ducheine


Professionals in de categorie Psychologische hulp

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!