Holistische coaching of Reiki behandeling | Arnhem

Wil jij graag de FLOW van het leven ervaren? Gelukkig zijn? Durven gaan voor je dromen?

Mijn ervaring is dat IEDEREEN met de juiste ondersteuning de flow van het leven weer kan ervaren. Ik ga uit van de kracht en oneindige mogelijkheden in jou, zodat jij deze ook zelf weer gaat zien en voelen.

Holistische coaching of Reiki behandeling

Afhankelijk van jouw hulpvraag stippelen we samen een passend traject uit. Op mijn site kun je lezen over mijn behandeltrajecten en vanuit welke visie ik jou zal ondersteunen. Tijdens bijna elke sessie geef ik jou ook een energiebehandeling (Reiki), om blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Mocht je dit zelf willen leren, kun je een cursus komen volgen.

YunaCare en haar cliënten

De naam “Yuna” heeft veel mooie betekenissen in verschillende talen. Zo betekent het “vermogen” in Japan en “Gouden licht” in India. Ik associeer de naam met positiviteit, kracht en mogelijkheden. Alles waar ik met mijn bedrijf voor sta. “Care” staat voor zorgzaamheid en voor de respectvolle samenwerking tijdens een behandel/coachingtraject. De sfeer is licht, fris en modern. Intuïtief, maar geen hoog “zweefgehalte”. We gaan de diepte in, maar altijd met ruimte voor luchtigheid en humor. Ik ondersteun voornamelijk hoog gevoelige, ondernemende jonge vrouwen (25-40). Maar mocht jij niet in dat profiel passen ben je net zo welkom.

Over Margriet Homma | Arnhem

Mijn naam is Margriet Homma. Ik ben gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master en trainer en bied (Reiki) cursussen aan. Ik ben moeder van 2 dochters en houd van het leven. Van zowel de fun als van de lessen. Ik ben even intuïtief als mega nuchter, met veel ruimte voor humor. Coaching is mijn missie, zodat jij de flow van het leven weer mag ervaren. Met minder blokkades en meer zelfvertrouwen & bewustzijn. Dat je altijd genoeg energie hebt om te doen wat jij het liefst doet.

Ik heb geleerd en zelf ondervonden hoe je je bewust kunt worden van je gedachten. Zodat je deze net als emoties en pijn, zonder oordeel kunt waarnemen. Als het ware van op een afstandje. Wanneer dit lukt, voel je je automatisch minder meegesleurd en “vastzitten” in pijn, negatieve gedachten, angst en verdriet. Je voelt je niet langer gevangen in “jouw eigen film”, dat geeft lucht en ruimte. Je ervaart dan ook dat je in principe alles aan kunt wat er op je pad komt. Zonder de behoefte om overal controle over uit te oefenen. Om mee te deinen op de flow van jouw leven. Dat voelt een stuk relaxter!

Daarnaast ervaar ik telkens weer dat je met de juiste mindset, intenties en bewustzijn datgeen kunt creëren wat jij graag wilt in jouw leven. Dit wil ik jou ook graag leren, want dat is niet altijd makkelijk. We zitten namelijk vol belemmerende overtuigingen over belangrijke onderwerpen, waardoor je je niet kunt voorstellen dat er zó veel mogelijk is voor jou. Samen gaan we op zoek naar welke overtuigingen en blokkades jou nog in de weg zitten, om voluit te kunnen leven en creëren. Dan gaan we er mee aan de slag, wat ik telkens weer een magisch proces vindt. Prachtig om de kwartjes te zien en horen vallen! Vaak maak ik mee dat cliënten daarna zó enthousiast zijn, dat ze dit op hun beurt ook weer met anderen gaan delen. Prachtig toch?


Foto 2 Margriet Homma Foto 1 Margriet Homma Klik om te vergroten

YunaCare
Margriet Homma


Professionals in de categorie Reiki en magnetiseren

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!