Minder stress en meer energie door stress coaching | Amersfoort

Stress coaching geeft inzicht in wat bij jou stress veroorzaakt en maakt patronen duidelijk. Oorzaken van stress kunnen op allerlei vlak liggen, privé, werk, leefgewoonten, gedachtepatronen, overtuigingen en ook karakter en persoonlijkheid heeft invloed op hoe stress zich bij jou uit.

Bij stress coaching leer je in 6 tot 8 gesprekken grip op stress te krijgen en te houden. Je leert hoe stress in je lichaam en psyche werkt en welke veranderingen jij kunt aanbrengen om weer ontspannen en vol energie in het leven te staan.

Resultaten van stress coaching zijn:

  • Meer ontspanning
  • Vol energie in het leven staan
  • Betere werk – privé balans
  • Beter omgaan met stress en werkdruk
  • Minder stress en meer energie!

Een eerste gesprek waarin je direct al handige tips krijgt is altijd gratis en vrijblijvend.

Over Andrea Lenis | Amersfoort

Andrea Lenis, gecertificeerd coach en trainer​

Ik weet als geen ander hoe het is om te veel stress te ervaren en vast te zitten in een baan waar je geen energie meer uit haalt. Het is moeilijk om los te komen van het vertrouwde. Je bent bang voor de verandering. Ik heb ook ervaren dat het geweldig is als je toch verandering durft aan te brengen en de sprong in het diepe waagt.

​In 2005 was ik overspannen, een moeilijke tijd, maar het heeft me veel gebracht. Ik heb een carrière switch gemaakt van projectmanager naar maatschappelijk werker en heb met veel plezier gewerkt als consulent, trainer, teamleider en intervisiebegeleider. Af en toe heeft stress de overhand gehad waardoor ik weer gedwongen werd goed na te denken over wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn leven inricht. Ik kwam tot de conclusie dat ik verder wilde als coach en trainer om mijn opgedane kennis en ervaring te delen en anderen te helpen bij stress- en loopbaanvraagstukken. Ik heb de sprong gewaagd en ik heb er geen moment spijt van!

Het is mijn missie stress op de werkvloer en daarbuiten te verminderen.

  • geaccrediteerde post HBO opleiding life- en loopbaancoaching
  • veel ervaring in de sector zorg en welzijn
  • grondige basiskennis door HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • op de hoogte van laatste ontwikkelingen door continue bijscholing
  • toetsing van mijn werkzaamheden bij professionele collega's in een intervisiegroep

Foto 1 Andrea Lenis Foto 3 Andrea Lenis Klik om te vergroten

Anicha Coaching & Training
Andrea Lenis


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!