Innerlijk Kind werk | Amersfoort

De metafoor van het innerlijk kind verwijst naar de ervaringen uit de kindertijd die zijn opgeslagen in het bewuste en onbewuste deel van het brein en ook in het lichaam. Deze ervaringen en de daaruit voortgekomen overtuigingen hebben vaak ongemerkt een grote invloed op je denken en voelen in het heden, het hier en nu. We denken volwassen te zijn maar wat we voelen en hoe we reageren is niet altijd zoals we willen, het lijkt alsof het wordt bepaald door 'iets' dat sterker is dan onzelf, het kind in ons. Met ervarings- en lichaamsgerichte technieken leer je hoe je jouw ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren, hoe je liefdevol zorg kunt dragen voor de geveoelen en overtuigingen van het kind en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als werkelijk volwassene. 

Innerlijk kind werk kun je individueel doen, maar ook als groepstraining (Je Eigenwijze Weg). Wil je meer weten, stuur een mailbericht of bel. Je bent welkom!

Over Sajid Martijn van Waveren | Amersfoort

Ik geloof dat ieder mens uniek is en beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om een rijk en vervullend leven te leiden. Mensen zijn in staat zichzelf te helen en te groeien. Het lichaam is daarbij een belangrijke bron van wijsheid.'
Deze visie staat bij mijn begeleiding centraal. Eigenlijk niet alleen bij het begeleiden van mensen, maar in alle facetten van mijn leven. In alles probeer ik mij bewust te zijn van de balans tussen willen, voelen en weten. Anders gezegd de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Ik ben Sajid Martijn van Waveren (1969), vader van twee prachtige zonen en partner van een geweldige vrouw. Ik ben therapeut, trainer en coach. Ik heb een praktijk voor individuele therapie in Amersfoort. Daarnaast geef ik groepstrainingen zoals: Je eigenwijze weg, een bewustzijnstraining voor volwassenen, begeleid ik een mannengroep in Amersfoort en ben ik gastdocent bij het Aumm instituut. Ook verzorg ik opleidingen en sessies in het bedrijfsleven.
Mijn stijl van werken is gebaseerd op helderheid, invoelend vermogen en rust. Ik ben mijn carrière ooit begonnen in het bedrijfsleven als projectmanager, maar heb een aantal jaar geleden gekozen om mij om te scholen tot lichaamsgeoriënteerd therapeut. Een weg van het hoofd naar het hart. 

Bij het Aumm instutuut ben ik afgestudeerd als Primal Rebrth therapeut en daarnaast heb ik diverse aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Opstellingen werk, Relatietherapie, Traumatherapie


Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martijn van Waveren
Sajid Martijn van Waveren


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!