Concious Connected Breathing/ Ademwerk

Bodymindawareness
Ermelo

Verbonden Ademen is een transformatief zelfhelings proces

De adem is het voertuig  van ons bewustzijn en  met onze adem kunnen we blokkades in denken, voelen, lichaam en gedrag  oplossen.

Verbonden ademen kan je meer bij jezelf brengen en pijnlijke ervaringen en andere spanningen in je lichaam oplossen. De pauzes die je weglaat bij het ademen zet je letterlijk uit 'de tijd' (verleden en toekomst en ervaringen gerelateerd aan deze) en brengt je in het nu met je gevoelens ipv gebaseerd op ervaringen uit het verleden of op toekomst beelden. En zo kunnen deze gevoelens gevoeld worden voor wat ze werkelijk zijn en de "oude" lading kan oplossen.

Er komt weer ruimte om de energie te laten stromen en dat geeft een vrijer gevoel in jezelf .

Hoe werk ik?
Ik ga je adem analyseren, na een korte intake over wat jij als thema brengt en waar je mee wilt werken. Jouw ademhaling laat zien hoe je op dit moment in het leven staat en hoe je je ademhaling zonodig hebt aangepast door situaties in je leven.
Tijdens de sessie wordt je uitgenodigd verbonden te gaan ademen en aanwezig te blijven bij wat zich aanbied en te laten
gebeuren wat er nu wil (alleen dat gebeurd waar jij klaar voor bent). Ik zal je ondersteunen met stem en aanraking waar nodig.
Aan het einde zal je vanzelf in een diepere ontspanning zakken en integratieproces zich settelen.

In de Ademcikels of dance'n Breathe ademen we in een groepje waar ik jullie ademflow stimuleer en ondersteun in een veilige setting

Over Bodymindawareness

Sanna (1975) werkt met transformational bodywork dmv: Yoga, Massage, MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk

Als Yogalerares (sinds 2007)  en Masseuse/Bodyworker (sinds 2005)  is de weg naar zelf-ontwikkeling steeds groter geworden en lijkt alleen maar groter te worden terwijl de weg naar binnen steeds simplistischer lijkt te zijn maar niet altijd de simpelste manier van "doen en zijn" in deze wereld van vandaag.

Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Deze zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..


Bodymindawareness

Sanna Holdert

Tolweg 8
3851 SK Ermelo

Concious Connected Breathing/ Ademwerk