The story continues

www.thestorycontinues.nl
Garderen

Team coaching of training met astrologie als basis. Wat maakt dat bijzonder? Elk dierenriemteken heeft zijn eigen karakter eigenschappen. Een opstelling van jullie team vanuit astrologie maakt inzichtelijk hoe jullie elkaar aanvullen.

Hoe kunnen de dierenriemtekens elkaar aanvullen? De Ram gaat o.a. voor winnen, en zorgt de Steenbok o.a. voor structuur en dat ambities gehaald worden. Hoe wil je dat jouw team functioneert? Gaat het om de sales, zorg, samenwerking, creativiteit of strategie? Team coaching op basis van astrologie maakt het leuk, effectief en inzichtelijk. Een ochtend laat al meer zien dan een coachtraject van weken. Voor verdieping kan er altijd gekeken worden naar persoonlijke sessies. Iedere keer weer verbaas ik mij ook hier weer wat het resultaat is van een ochtend. Ik weet zeker dat jij ook verbaasd zal zijn. Kijk op thestorycontinues voor mijn aanbod. Mocht je vragen hebben bel of mail mij. Ik weet zeker dat ik resultaat lever. 

Over www.thestorycontinues.nl

Mijn naam is Stephanie Schwab en ik ben coach/trainer. Als coach ben ik specifiek opgeleid en getraind in leiderschap, presentatietechnieken en communicatie. Ik begrijp als geen ander dat je als ondernemer constant bezig bent om het beste uit je onderneming te halen, samen met je personeel. Het vraagt veel van je om up-to date te blijven en om tijdig te kunnen inhaken op dat wat zich in de markt afspeelt. Ondernemer zijn verlangt toewijding, flexibiliteit en vooral creativiteit. Met name creativiteit is nodig om datgene wat je wilt bereiken met 'vuur' te kunnen doen, opdat je 's ochtends bruisend van energie uit je bed stapt en de dag geïnspireerd en gedreven kunt beginnen. 

 

Dat het leven van een ondernemer niet altijd van een 'leien dakje' gaat, daar weet ik alles van. Ik ben nog steeds ondernemer en zo voel ik mij in alles wat ik ben tegengekomen in de afgelopen twaalf jaar. Enthousiast en gedreven ben ik in 2009 begonnen met ondernemen. Ik herinner mij nog steeds de  bezorgde blikken vanuit mijn omgeving toen ik mijn baan als adviseur opgaf. Niet dat ik dacht dat het allemaal rooskleurig zou zijn, maar dat ik daadwerkelijk in een  wervelstorm terecht zou komen had ik niet kunnen bedenken. Ik raakte verzeild in verschillende situaties waar zelfs de rechter bij aan te pas moest komen. In die tijd pakte ik alles aan waar ik mijn geld mee kon verdienen. Ik moest wel want 'dat is toch de betekenis van ondernemen?' Er was echter een lang gekoesterde droom, een droom die al bestond, jaren voordat ik mijn coach opleiding deed. Maar twee jaar geleden raakte ik mijn belangrijkste bron inkomsten kwijt waardoor deze droom nog verder uit beeld raakte. 

 

Tot ik zelf begeleiding kreeg van een spiritueel coach. Langzaam maar zeker ontstond bij mij het besef  dat er een reden was waardoor ik in deze onzekere situatie terecht was gekomen. Het werd mij duidelijk dat ik mijn talenten moest  gaan ontplooien waaruit vanzelf de juiste vorm van bedrijvigheid kan ontstaan. Dat je vanuit 'ondernemen' datgene gaat doen wat je met je hart het liefste doet. Het is de bedoeling dat ik mijn talenten ga neerzetten zodat de vorm van bedrijvigheid kan gaan ontstaan. En is dat niet waar ondernemen voor staat? Dat je dat gaat doen wat je met je hart het liefste doet. 

 

Laat je niet beperken door spanning en stress vanuit ondernemen of die je in je leven ervaart, maar kies voor het herkennen en inzetten van al je talenten en de vele mogelijkheden die daaruit voorvloeien richting ondernemerschap. 

 


Stephanie Schwab the story continues

Stephanie Schwab

Oud Milligenseweg 47 - 58
3886MD Garderen

The story continues