Shapeshift.today - Organisatieopstellingen voor ondernemers

Jolijn Fiddelaers
Amersfoort

Een Organisatieopstelling voor ondernemers geeft jou inzicht in het ecosysteem van jouw onderneming, en jouw plek erin. Wil jij groeien, zakelijk en persoonlijk, en wil je de onderste steen boven? Dan ben je aan het juiste adres!

In een Organisatieopstelling van Shapeshift.today bekijk jij in 3 individuele sessies met Jolijn het gehele systeem van jouw onderneming; visie, missie, product of dienst, markt, partners, stakeholders en financiën. Afhankelijk van jouw coach-vraag zoom je in op specifieke onderwerpen en op jouzelf als individu, als ondernemer.

Waar het geheel én de afzonderlijke delen binnen het geheel in evenwicht zijn kan het systeem floreren. Je ontdekt wat er nodig is om het ecosysteem van jouw onderneming te verbeteren, jouw succes te vergroten en meer gemak in je ondernemerschap te ervaren.​

Wil jij:

- groeien met je onderneming en meer succes behalen?
- ondernemen met meer gemak en (financiële) vrijheid?
- terugkerende patronen onderzoeken (en ze doorbreken)?
- beter zichtbaar zijn voor jouw droomklant?
- een belangrijke stap zetten en de impact ervan op lange en korte termijn onderzoeken? 
- meer balans tussen werk en privé? 
- de relatie met je zakenpartners verbeteren? (of eindelijk een zakenpartner aantrekken)
- . . . . . . ?

Systemisch coach Jolijn Fiddelaers neemt jou mee naar de kern van de zaak, zodat je liefdevol én radicaal elk obstakel uit de weg kan ruimen dat in de weg staat van jouw succes. 

Vind alle info op de website!

Over Jolijn Fiddelaers

"In mijn privé leven vorm ik een samengesteld gezin met Robert, zijn 3 kinderen en onze hond Lola.​ Voor deze liefde verhuisde ik enkele jaren geleden van Amsterdam naar Amersfoort. Aan mijn 'zachte G' hoor je nog dat ik oorspronkelijk uit Limburg kom!

Ongeveer in dezelfde periode gooide ik het roer om en startte ik Shapeshift.today. De jaren daarvoor heb ik veel gereisd, geleerd en gewerkt als textielvormgever en sociaal ondernemer in o.a. India. Ik had een succesvol 'ethical fashion label' en mijn producten worden nog steeds wereldwijd verkocht. Maar het opstellingenwerk had al jaren mijn hart en in 2019 maakte ik er mijn werk van. 

​Ik word blij van de natuur, rondreizen met mijn mooie kampeerbus, yoga en sauna, gezellige koffietentjes in de stad, en dansen. Ik hou van mensen en dieren en ik ben ook graag alleen om mijn gevoelige systeem rust te geven.

Het opstellingenwerk is voor mij als thuiskomen; een soort van meditatie waarin jouw en mijn zintuigen geopend worden voor een ruimer bewustzijn en de helderheid en liefde die daarin beschikbaar zijn. Door klanten word ik omschreven als een ervaren, warmhartige en trefzekere coach. 

Ik ontmoet je graag!"


Shapeshift.today - Jolijn Fiddelaers

Jolijn Fiddelaers

Stationsstraat 79C
3811MH Amersfoort

Shapeshift.today - Organisatieopstellingen voor ondernemers