Workshops Meesterwerken

Denk-beeldend
Amersfoort

Welkom bij Meesterwerken op Maat, waar je terecht kunt voor schilderworkshops en cursussen!

Welkom bij Meesterwerken op Maat, waar je terecht kunt voor schilderworkshops en cursussen! Geïnspireerd door waanzinnig goede schilders en te gekke schilderijen, durf ik met jou de uitdaging aan daarin ook jouw start van een eigen schilderij te maken!

Heb je nog nooit geschilderd maar heb je wel durf? Dan is Meesterwerken iets voor jou!

Natuurlijk moet een schilderij je aanspreken (maar misschien is het zelfs lastig kiezen!) maar als dat gebeurt, dan ben je al een stap verder. Je bent namelijk gemotiveerd om met het schilderij aan de slag te gaan.

Ook als je al wel kan schilderen maar inspiratie wil halen uit een oude meester, zal een workshop of cursus Meesterwerken je niet teleurstellen. 

Op een workshopavond kan je natuurlijk niet direct 'meester'  zijn over wat je maakt. Maar daar ligt ook jouw uitdaging! Hoe ver kan je gaan en durf je te schilderen? En wat neem je over van de meester en wat vind je 'wel best'? En krijg je ideeën om zelf iets toe te voegen?

Ervaar de expressieve kant en de schoonheid van schilderkunst met de Meesterwerken door mee te doen!

Over Denk-beeldend

Mijn naam is Mirjam ter Maat en ik ben opgeleid tot beeldend therapeut aan de Hogeschool Utrecht en opgeleid tot kunstdocent aan de Hogeschool van de Kunsten Amsterdam en geef beeldende therapie en kunsteducatieve workshops bij Denk-beeldend in Amersfoort en Meesterwerkenopmaat in Amersfoort en op locatie.


Denk-beeldend

Mirjam ter Maat

Daam fockemalaan 22
3818KG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Workshops Meesterwerken