Art-up; het begin van jouw creatieve proces

Denk-beeldend
Amersfoort

Bij de cursus Art-up ga je vormgeven! Door dingen te maken leer je jezelf kennen. Deze beeldtaal gebruik je om jouw eigen kunst te maken. De 'start-up' van jouw persoonlijke en creatieve ontwikkeling! Kijk op de webs

Wil je weten hoe het is om ‘kunst’ te maken vanuit je zelf? 

Wil je leren kijken naar kunst en vormgeving?

Wil je hierover ook af en toe in gesprek?

Kriebelen je handen om iets te maken?

De cursus Art-up! bestaat uit vier bijeenkomsten in een kleine groep, de vijfde sessie is individueel. Wanneer en welke dag je je individuele sessie plant, bepaal je in overleg. Art-up kan ook individueel geboden worden. Dan bestaat Art-up uit drie sessies.

Art-up! betekent bij Denk-beeldend: de start van jouw beeldende proces. Dat betekent ook dat je in dit aanbod kennismaakt met de materialen en de werkwijze van Denk-beeldend. Je hoeft nog niets, maar gaat vooral ervaren en doen. Op deze manier krijg ik een beeld van jou en kan ik je daarna adviseren en met je meedenken over hoe je verder kunt met je beeldende werk en met je persoonlijke ontwikkeling. Een individueel gesprek hoort dus bij Art-up!

Over Denk-beeldend

Mijn naam is Mirjam ter Maat en ik ben opgeleid tot beeldend therapeut aan de Hogeschool Utrecht en opgeleid tot kunstdocent aan de Hogeschool van de Kunsten Amsterdam en geef beeldende therapie en kunsteducatieve workshops bij Denk-beeldend in Amersfoort en Meesterwerkenopmaat in Amersfoort en op locatie.


Denk-beeldend

Mirjam ter Maat

Daam fockemalaan 22
3818KG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Art-up; het begin van jouw creatieve proces