Creatieve workshop Woorden voor Gevoel

Woorden voor Gevoel
Amersfoort

Ik organiseer creatieve workshops waarin je teksten over gevoel gaat schrijven en deze op een creatieve manier gaat uitwerken. Hiermee ben je bewust bezig met je gevoel en koppel je dit aan vormen, kleuren en versiering die jouw gevoel bekrachtigen.

In de creatieve workshop van Woorden voor Gevoel ga je aan de slag met oefeningen die je laten associeren over gevoelens en het vinden van woorden die bij jouw gevoel passen. Daarbij is het belangrijk dat ze voor jou kloppen, dat ze passen bij jou asl persoon en waar jij alleen over kan oordelen. Wanneer je deze teksten of woorden hebt gevonden ga je naar eigen keuze deze uitwerken op kaarten, hout, canvas of inlijsten zodat je een mooi persoonlijk uitgewerkt stuk hebt wat je kunt houden of mogelijk weg wilt geven om iemand een mooie boodshap te geven. 

Over Woorden voor Gevoel

Ik ben Brechtje Stevens, eigenaresse van Woorden voor Gevoel. Mij zul je zien als je een workshop Woorden Voor Gevoel volgt of coaching wilt volgen. Met mijn achtergrond als verpleegkundige en mijn werk als docent/opleider voor verpleegkundigen heb ik veel ervaring met coachingsgesprekken en de begeleiding in het analyseren, het goed omschrijven en opschrijven van gevoel. Om indrukwekkende gebeurtenissen een plek te kunnen geven is het belangrijk dat je aandacht geeft aan je gevoel. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon en kunnen mensen bij mij terecht om hun gevoel te uiten en help ik hen in het goed verwoorden van het gevoel wat er speelt.

Wanneer je af en toe even echt stilstaat bij je gevoel snap je waar je gevoel vandaan komt, waarom jij je zo voelt en kun je de controle weer terug krijgen zonder dat het je (steeds weer) overvalt. De tijd nemen om je gevoel goed te analyseren is belangrijk om het te kunnen accepteren en het eventueel te beïnvloeden als je dat wilt.

Mijn coaching is geen therapie, het is een vorm van bewustwording, mindfulness, waarbij je zelf bepaalt wat je wilt delen en wat je met jouw bevindingen wilt doen.

 


Woorden voor Gevoel

Brechtje Stevens

Verdiweg 449
3816 KN Amersfoort

Creatieve workshop Woorden voor Gevoel