DansJeVrij! in Amersfoort

Reinier Duurzame Dienst
Leusden

Iedere 1e zaterdag van de maand een feestelijke dansavond, waar we meestal beginnen met een workshop. Waar je kunt genieten van jouw eigen dans op blote voeten, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende, ook uitdagende muziek.

Je danst op blote voeten (of dansschoenen met zachte zool) en laat de muziek spreken in de danszaal, doe dus 'social talk' buiten de danszaal. En wil je tijdens de dansavond even zitten, blijf dan fijn in de dansenergie en ga in de danszaal langs de kant zitten, dat kan altijd!

DansJeVrij! staat vooral bekend om de bijzondere muziekkeuzes èn de gemoedelijke sfeer. Je hoort akoestische en traditionele muziek uit alle werelddelen en in alle genres, naast hedendaagse (pop)muziek. Ook klassiek of minimalistisch komt voorbij en dat betekent soms scherpe overgangen en een afwisselende beat. Dit alles in een volume waar je oren blij mee zijn.
De vaste DJ bij de dansavonden in Amersfoort is DJ Reinier 'outside-the-box'.We hebben afspraken om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen. En wil je in contact dansen, stem altijd dit goed af met de ander.

Over Reinier Duurzame Dienst

In 1992 zijn we als DanceFree® begonnen en verder gegaan als DansJeVrij! De organisatie van iedere avond is in handen van vrijwilligers.
Wil je op de hoogte blijven van onze dansactiviteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Reinier Duurzame Dienst

Reinier van Alphen

Duikersluis 10
3831SW Leusden

DansJeVrij! in Amersfoort