Healing en reading

Elan
Baarn

Chakra healing en reading, een weg naar meer zelfbewustzijn, zelfontplooiing, stroming en balans.

De zeven hoofdchakra’s corresponderen met zenuwknopen in het lichaam.
Het zijn doorgangen tussen je innerlijke wereld,  en de uiterlijke wereld. Wanneer je chakra’s uitgelijnd en open zijn werken je denkgeest en lichaam harmonieus samen en ervaar je in balans. Maar chakra’s kunnen geblokkeerd, ontregeld, gesloten raken. Als je blokkades opruimt zal je levenskracht harmonieuzer en productiever in- en uitstromen. Dit bevordert je welzijn en vitaliteit. Alles Is Energie! Energie is de kern van alles, ook van ons, mensen. Als je heling  in de kern wilt aanpakken, dien je op energieniveau te werken.

Bij healing wordt er met genezende energie gewerkt aan het helen van  je energieveld; je aura, chakra’s en energiekanalen.
Gestagneerde energieën worden weer in beweging gebracht, je energieveld schoongemaakt, de chakra’s in balans gebracht en het loslaten van oude stukken/patronen wordt ondersteund. 

Bij Reading wordt informatie waargenomen uit je energieveld via je aura en chakra’s, over verleden en heden en de interactie met je omgeving. Het geeft inzicht in jezelf en/of de situatie, het brengt je naar de essentie. 

Niemand kan een ander helen, je kan alleen jezelf helen. Heling vindt  plaats door erkenning van wat er is.  Ik kan je begeleiden in het ontmoeten van dat wat er in je chakra speelt. Zodat jij je ermee kunt verbinden.  Pas als je je ermee hebt kunnen verbinden kan je het ook loslaten.

"Wat wij in het leven het meest nodig hebben, is iemand die ons er toe brengt te doen waartoe wij in staat zijn"    Ralph Waldo Emerson 

Over Elan

Ik ben van oorsprong docent beeldende vorming, opgeleid om les te geven in beeldende vakken en kunstgeschiedenis. 

Na een paar jaar wist ik dat het reguliere onderwijs niet mijn weg was en ben ik via een omweg van managementbanen bij mijn roeping uitgekomen als coach. Vanaf 1997 werk ik in mijn eigen coachpraktijk, Bureau Elan.

In 2004 heb ik mijn opleiding bij de school voor Mens en Intuitie afgerond als healer en reader en heb ik opleidingen gevolgd in systemich werk. Allemaal vormen van energetisch werk, waar ik me zeer thuis in voel.


Elan

Liesbeth Overdijk

Oud-Eemnesserweg 5 L
3741 MP Baarn

Healing en reading