Inzicht in ouder-kind relatie

Denkpunt
Hooglanderveen

Het leven is als een spiegel, durf jij in de spiegel te kijken? Ervaar je als ouder stress, spanning of onrust. Wij kijken graag samen met jou, wat er in jou gebeurt. Waar jij verandert, verandert je gezin mee.

Misschien twijfel je over je ouderschap of maak je je zorgen om je kind. We helpen met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan gaan over onderwerpen zoals angst en stress, eetstoornissen, depressie, levens- en zingevingsvragen, verlies- en traumaverwerking.

Jouw hulpvraag en verlangen vormen de basis van onze samenwerking. We leven in een maatschappij vanuit concepten, regels, ideeën, overtuigingen, ieder vanuit zijn eigen realiteit, met als grootste misverstand dat we de wereld niet van buiten naar binnen beleven, maar van binnen naar buiten met ons denken.

Hier inzicht in krijgen zorgt voor innerlijke rust en vrijheid. Zijn we daar niet allemaal naar opzoek? Je hoeft er niet hard voor te werken, het is heel dichtbij. De verandering die je zoekt ligt namelijk in jou.

We begeleiden je door inzicht te geven in ons menselijke systeem aan de hand van de 3 principes. Inzicht in je gedachten en gevoelens helpt om je eigen gedrag of het gedrag van je kind beter te begrijpen. Wij gebruiken ook systemisch werk (opvoedopstelling, izr-proces) om meer zicht te krijgen op de onbewuste laag.

We staan naast je, inzichten kunnen komen op jouw eigen tempo. Je kunt niet falen, alles is simpelweg bedoelt als onderdeel van je reis naar de waarheid, een reis in jou.

 

Over Denkpunt

Wij zijn Jolanda en Rianne, we werken als 3 principes facilitators. Door onze eigen ervaringen weten we hoe gecompliceerd het leven soms lijkt te zijn. We leerden zelf over de werking van ons menselijke systeem en over het effect van traumatische ervaringen op onze overtuigingen, zelfbeeld en lichaam. Door inzicht ontstond er ruimte, vrijheid en helderheid. Inzicht in gedachten, gevoelens en hoe elke ervaring tot stand komt, kan al genoeg zijn voor een shift in jezelf. Een (systemische) IZR-opstelling van je verlangen of je blokkade, kan hierbij een tool zijn die voor verschuiving zorgt. Jolanda kwam na meerdere opleidingen (kindercoaching, creative coaching, emotiecoaching, NLP, systemisch werk) terecht bij de 3 principes die een helder antwoord waren op vele problemen. Rianne is ook ervaringsdeskundige op het gebied van eetsoornis, depressie en angsten.


Denkpunt, voor een vrij leven

Jolanda van der Burg en Rianne Levi

Tuinkamp 2
3829GL Hooglanderveen

Lid van beroepsvereniging

Inzicht in ouder-kind relatie