Leefstijl- en vitaliteitscoach

Intens Gezond
Huis ter Heide

Ik begeleid je op jouw pad naar meer gezondheid

- Lukt het jou niet om blijvend gewicht te verliezen?
- Vind je het lastig om voldoende te bewegen?
- Is slapen voor jou een ding?
- Heb je fysieke klachten die geen duidelijke oorzaak lijken te hebben?Kortom, zit je gewoon niet lekker in je vel en belemmert het je?Ik begeleid je graag op jouw pad naar een betere gezondheid.
Jij bepaalt waar je naartoe wilt, ik sta naast je en begeleid je jouw pad te vinden en stappen te zetten naar een duurzaam, gezond leven.Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking:
11834934 of infointensgezond

Over Intens Gezond

Mijn naam is Inge Bosma en ik woon in Huis ter Heide met mijn man, Robert en twee zoons Tomas en Hidde. Ik heb een actieve leefstijl, sport graag en hou ervan mezelf te ontwikkelen. Dat vraagt een gezonde leefstijl die me ondersteunt actief te kunnen zijn. Alles wat ik doe tijdens mijn coaching op leefstijl en vitaliteit pas ik ook op mezelf toe en ik kan je zeggen, het helpt mij enorm. Ik heb meer energie en slaap beter. Naast gezond eten en bewegen, betekent dat ook dat ik naar mijn lichaam luister, voel wat ik voel, welke emoties en welke gedachten me helpen of tegenwerken en die aan te pakken. Daarnaast probeer ik te leven naar die waarden die voor mij belangrijk zijn; ontwikkeling, balans en van betekenis zijn voor anderen. Dit doe ik met toewijding, aan mezelf, mijn gezin, vrienden, familie en coachees.

Voordat ik Intens Gezond heb opgestart, werkte ik als HR Manager in grote en kleinere bedrijven. Ik kwam daar veel mensen tegen met klachten (zoals slecht slapen, stress, slaapapneu, hoge bloeddruk, hooikoorts, migraine en chronische vermoeidheid) waarvoor de medische wereld vaak geen doeltreffende behandeling kent. De symptomen worden weliswaar bestreden met medicijnen, maar de oorzaak blijft onderbelicht.

Ik was ervan overtuigd dat het anders kon. Via vrienden kwam ik in aanraking met de Buteyko Methode en voelde dat dit de oplossing zou kunnen zijn voor vele van deze klachten en in de toepassing bij cliënten zie ik ook mooie resultaten; klachten verdwijnen en er ontstaat meer energie. Tijdens het resetten van de fysieke ademhaling, kwam ik erachter dat er vaak een dieperliggende oorzaak is waardoor de ademhaling ontregeld is geraakt. Weggestopte emoties, belemmerende denkpatronen of jezelf en wat jij belangrijk vindt kwijt zijn. Daarom ben ik de opleiding tot Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gaan volgen bij MARK en werk ik volgens het integrale vitaliteitsmodel van MARK. Met deze unieke aanpak komen we tot de kern van wie jij bent en hoe jij jouw leven kunt leven in fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.


Intens Gezond

Inge Bosma

Zonnelaan 56
3712XH Huis ter Heide

Lid van beroepsvereniging

Leefstijl- en vitaliteitscoach