Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort
Amersfoort

Individuele coaching bij ziekte, ook voor naasten

Voor mensen die leven met een ziekte en/of een beperking zich afgesloten voelen van de buitenwereld en geen contact meer kunnen maken met hun naasten en omgeving; daarvoor wil ik er zijn. Na mijn programma kun je weer woorden geven aan je gevoel op zo’n manier dat anderen het begrijpen en ook aan de angst die er in je leeft, en jij geeft de mensen om je heen weer de mogelijkheid om er voor jou te zijn.

Over Balans Coach Amersfoort

Ik kom uit een warm, hecht gezin. Ik heb een lieve man en fijne kinderen. Het leven was mooi. Tot mijn moeder 20 jaar geleden overleed, toen veranderde mijn leven. Mijn moeder was 65 jaar en overleed aan een slopende ziekte. Ik was 8 maanden zwanger en heb mijn moeder niet goed kunnen helpen met haar worsteling in de ziekte en naar haar overlijden toe. Ik was In die tijd fulltime aan het werk en had een eigen gezin. Ik was in die tijd altijd ‘te’ druk.

Waar ik eerst een ‘workaholic’ was, kreeg ik met het voorbijgaan van de jaren interesse in de mensen om me heen en ging ik meer aandacht besteden aan mijn ‘persoonlijke ontwikkeling.’ Het deed me iets als iemand vertelde over ziekte en de dood.

Ik volgde een ‘Academisch Coach opleiding’ en werd ademcoach en NLP practitioner.

Ik begon een eigen praktijk omdat ik me niet langer wil bezighouden met randzaken, zoals die in elke organisatie zijn, maar me volledig wil richten op de mens die hulp kan gebruiken.
Ik deed vrijwilligerswerk in kindercoaching en door psychosociale oncologische gesprekken te voeren met mensen met kanker, kwam ik erachter dat dit is waar ik gelukkig van word. Er zijn voor een ander! Ik richt mij dan ook vooral op mensen die het moeilijk hebben als gevolg van een ziekte of beperking; zowel mensen die ziek zijn, als hun naasten. Door er voor hen te zijn en met oprechte aandacht naar hun verhaal te luisteren.


Balans Coach Amersfoort

Gitty U'Ren

Argusvlinder 1
3822 AT Amersfoort

Gitty U'Ren