Geluksv(l)inder, Bewustzijnscoaching voor kinderen

Denkpunt, voor een vrij leven
Hooglanderveen

Voelt je kind zich onzeker? Is je kind bang of vaak boos? Wij helpen je kind bewust worden van wie hij/zij werkelijk is.

Wij gaan samen op zoek naar wat er zich in jou binnenwereld afspeelt. Dit kan in een individuele setting of via de groepstraining. Als uitgangspunt gebruiken we de drie principes die je vertellen dat je al heel bent, maar nu iets anders ervaart, voelt en gelooft. 

In onze training De Geluksv(l)inder kijken we spelenderwijs oa door middel van gesprekjes, creatieve opdrachten,  lichaamsbewustzijn en visualisaties naar wie je werkelijk bent. We gaan ontdekken dat we de wereld van binnen naar buiten beleven. De Geluksv(l)inder is niet een gewone kindertraining, we duiken wat meer de diepte in, zodat de rupsjes veranderen in prachtige unieke vlinders, die ze in wezen al zijn.

We gaan ontdekken wat je ware natuur is en hoe je gedachten en gevoelens ontstaan. Je ware natuur lijkt op een diamant. Prachtig, krachtig en niet kapot te krijgen. Het is een innerlijke rust, geluk, ontspannen gevoel. Daar ben je mee geboren en dat kan niet weg, behalve als je al je gedachtenballonnen gelooft.

Hoe gaaf is dat om in te gaan zien.

Over Denkpunt, voor een vrij leven

Wij zijn Jolanda en Rianne, we werken als 3 principes facilitators. Door onze eigen ervaringen weten we hoe gecompliceerd het leven soms lijkt te zijn. We leerden zelf over de werking van ons menselijke systeem en over het effect van traumatische ervaringen op onze overtuigingen, zelfbeeld en lichaam. Door inzicht ontstond er ruimte, vrijheid en helderheid. Inzicht in gedachten, gevoelens en hoe elke ervaring tot stand komt, kan al genoeg zijn voor een shift in jezelf. Een (systemische) IZR-opstelling van je verlangen of je blokkade, kan hierbij een tool zijn die voor verschuiving zorgt. Jolanda kwam na meerdere opleidingen (kindercoaching, creative coaching, emotiecoaching, NLP, systemisch werk) terecht bij de 3 principes die een helder antwoord waren op vele problemen. Rianne is ook ervaringsdeskundige op het gebied van eetsoornis, depressie en angsten.


Denkpunt, voor een vrij leven

Jolanda van der Burg en Rianne Levi

Tuinkamp 2
3829GL Hooglanderveen

Lid van beroepsvereniging

Geluksv(l)inder, Bewustzijnscoaching voor kinderen