Coaching in de onderstroom

Joan Verspaget
Amersfoort

Ik neem je mee op ontdekkingsreis in jouw innerlijke wereld. We onderzoeken 3 belangrijke eilanden die van invloed zijn op jouw leven en blokkades kunnen oplossen. Familie eiland, Mindset en Eiland van verlangen. Vaar je mee?

Heb je het gevoel vast te zitten en wil je vooruit maar weet je niet hoe? De antwoorden zitten in jou. Ook de blokkades die je nu hebt om te kunnen groeien als ondernemer.

Met mijn coaching duiken we in jouw onderbewustzijn. De onderstroom. Daar liggen de antwoorden. Je vind de antwoorden op je vragen en ontvangt inzichten waarmee blokkades in een hartbeat kunnen worden verwijderd.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.  of 11873180

 

 

Over Joan Verspaget

Mijn ontdekkingsreis begon in 2004. Ik had na jarenlang te flierefluiten, reizen en te genieten van het leven besloten in 1999/2000 toch echt te gaan settelen en mee te gaan in het beeld van de maatschappij, te weten; huisje boompje beesje. Maar jeetje wat viel dat tegen. Ik ging mezelf volledig aanpassen aan wat ik dacht dat nodig was. Raakte mezelf daarbij kwijt. Voelde me afgewezen op mijn denkwijze en visie en ging ook dat aanpassen want wilde geaccepteerd worden. Dit ging zover dat ik in 2004 thuis kwam te zitten. mezelf volledig kwijt geraakt en geen idee meer wie ik was of wilde. Natuurlijk heeft het jarenlang gesudderd in mij maar juist bij het settelen ging het mis. ik bleef op 1 plek en dat was voorheen niet zo. Dus ik kwam mezelf tegen en wist dat ik mezelf alleen maar kon bevrijden door mezelf weer terug te vinden. Nu 15 jaar later heb ik inmiddels veel gedaan, geleerd, ervaren en  gestudeerd. Ik leer mezelf nog steeds kennen en mijn reis zal echt niet ophouden. Het voelt echter meer als finetunen. de belangrijkste blokkades zijn opgeheven en zo heb ik mezelf kunnen bevrijden. Al deze kennis en kunde deel ik graag met jou.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Lieve groet,

Joan Verspaget

 

 

 


Joan Verspaget

Joan Verspaget

Sterappelgaarde 14
3824 BK Amersfoort

Coaching in de onderstroom